navigatie overslaan

Route-Tips

Fietsroute: 125 jaar Rabobank Enschede-Haaksbergen

  • Leestijd 1 min
  • Gelezen 1860 keer

Rabobank Enschede-Haaksbergen is 125 jaar en trakteert op een fietsroute. Deze route brengt je langs diverse belangrijke historische punten van de Rabobank in Lonneker, Enschede, Twekkelo, Boekelo, Haaksbergen en Buurse.

De geschreven route begint in Lonneker, maar je kan de route ook vanuit een ander punt starten. De route is hieronder te downloaden en als print verkrijgbaar in de VVV Shop aan de stationsstraat 3 in Haaksbergen.

Fietsroute 125 jaar Rabobank Enschede-Haaksbergen | 70 km

Winactie

Rabobank Enschede-Haaksbergen is benieuwd wat je van deze fietsroute vindt! Deel een foto van de fietstocht op jouw social media en gebruik #REH125jaar of stuur een foto via e-mail naar . Elke week maak je kans op een pakket vol heerlijke streekproducten, speciaal samengesteld door onze lokale ondernemers. Deze winactie loopt tot 1 september 2021.

Rabobank Enschede-Haaksbergen begon 125 jaar geleden in de gemeente Lonneker (op de plek waar nu de Melkhal staat in Enschede). Hier ontstond op 21 mei 1896 de Coöperatieve Landbouwersbank en Handelsvereniging. Hiermee zijn wij één van de vier oudste lokale Rabobanken in Nederland. En dat is best bijzonder!

Wat vind je van dit artikel?