The Gap Haaksbergen

The GAP kleurt hartje Haaksbergen groen. In dit dorpspark kun je spelen, bewegen en ontmoeten.

Ontmoet elkaar in The GAP. Maak een wandelingetje, spreek af voor een picknick, kom spelen, kom bewegen. Je bent van harte welkom!

Spelen en bewegen

Spelen in het zand, klimmen, schommelen of een balletje trappen. The Gap biedt een leuke speelplek voor kinderen én voor volwassenen. De toestellen en boomstammen kun je ook prima gebruiken voor een bootcamp workout of werp een balletje op de jeu de boules baan.

Natuur naar het dorp

Met de planten, bomen en bloemstroken in het park kleurt The Gap het centrum een stukje groener én biodiverser. Het park staat gevuld met planten die goed zijn voor insecten zoals bijen en vlinders. Het park heeft zelfs een Air Bee & Bee, een speciaal hotel voor insecten om te schuilen en te nestelen. Super leuk ook om het leven van de insecten in een insectenhotel eens van dichterbij te bekijken.

Activiteiten Agenda

Enthousiaste partners van The Gap organiseren regelmatig activiteiten in het park. Wanneer, wat? Houd de online Agenda van The Gap in de gaten.

Voor Haaksbergen, door Haaksbergen. De kracht van samen!

The Gap is een inwonersinitiatief voor Haaksbergen, door Haaksbergen. In co-creatie met gemeente Haaksbergen, projectontwikkelaars, zorg- en welzijn, bedrijven, stichtingen en verenigingen is er een mooie tijdelijke speel, beweeg en ontmoet functie gegeven aan het braakliggend terrein ‘Gat in de Markt’.

Of bekijk de website thegaphaaksbergen.nl

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter