Escaperoom Hof te Langelo

Kunnen jullie de vloek van Hof te Langelo doorbreken? Zet alles op alles in de uitdagende escaperoom en vind de uitweg aan de hand van verrassende puzzels en sloten.

Escaperoom Hof te Langelo is corona-proof geopend. Bij een bezoek is het van groots belang om je aan de preventieregels te houden. Meer hierover op www.escaperoomhoftelangelo.nl.

De vloek van Hof te Langelo

‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk nich veur d’n duvel.’ Het is 1798. Op Hof te Langelo werkt een bijzondere boerenknecht: Beernd. In het dorp Haaksbergen staat hij bekend als Kiekebeernd de spokenkieker. Hij kan in de toekomst kijken.
Het volk reageert lacherig op de voorspellingen van Beernd. Maar dat verandert als zijn veurspeuksels uitkomen. Boer Jonkman wordt vermorzeld door een omvallende boom. Boer Gröskaamp verliest al z’n koeien na een uitslaande brand.
Het is allemaal voorspeld door Beernd. ‘Hoksebargen hef last van d’n duvel, d’n zwatten,’ zegt hij op besliste toon, ‘en hie huust ook op Langelo.’
Op een klamme zomeravond komt Beernd de duvel tegen op het erf. Het zwarte wezen sist en klauwt naar Beernd, maar de jongen vertrekt geen spier. ‘Ik ben veur niemand bange, dus ôk veur oe nich.’ Hij drijft de duvel in de appelboom en geeft hem een flink pak slaag.
‘Zo’, zegt Kiekebeernd, terwijl hij het stof van zijn overall klopt, ‘den kump voorlopig neet weer.

We willen graag geloven dat De Duvel is vertrokken

Maar op Hof te Langelo gebeuren nog steeds rare dingen. D’n zwatten daagt ons elke dag uit. Verbreek jij in onze escaperoom de Vloek van Hof te Langelo?

Wat is een escaperoom?

Een escaperoom is een activiteit waarbij je opgesloten wordt in een ruimte. Aan de hand van puzzels en raadsels moet je een uitweg zien te vinden.

Oude Melkstal als Escaperoom

De oude melkstal is volledig omgetoverd tot escaperoom. Een uitdagende room, met behoud van enkele authentieke voorwerpen en met verrassende uitdagende puzzels en sloten.

Activiteiten

Escaperoom Hof te Langelo kent vele activiteiten en mogelijkheden. Zo is er een escaperoom voor volwassenen, gezinnen en kinderfeestjes en is er een mini escaperoom 'De Kruiwagen'. Ook is er een GPS Spel en Kazen curling.

Kijk voor een overzicht van de mogelijkheden op:
- www.escaperoomhoftelangelo.nl of klik op de buttons onder 'speciaal voor jou' voor de verschillende arrangementen.
- Facebook Hof te Langelo

Of bekijk de website escaperoomhoftelangelo.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 11:00 - 20:15
woensdag 11:00 - 20:15
donderdag 11:00 - 20:15
vrijdag 11:00 - 20:15
zaterdag 11:00 - 20:15
zondag 11:00 - 20:15

Aanvang spel tussen 11:00 en 20:15 uur.


contactinformatie

voorzieningen

Actief
  • Sport & Spel
Wifi
  • Gratis Wifi
Toegankelijkheid
  • Bruikbaar toilet
  • Er is een trap aanwezig
  • Handmatige entreedeur

Tip je vrienden

facebook twitter