Zwembad Optisport De Wilder

Subtropisch zwemparadijs met veel mogelijkheden en sportieve activiteiten. Zwemmen en plezier komt hier samen!

!!Zwembad Optisport De Wilder is corona-proof geopend. Reserveren voor zaterdag en zondag is verplicht. Overige dagen is registreren bij aankomst voldoende. Zie voor de actuele corona maatregelen www.optisport.nl/wilder.

Waterpret

Genoeg vertier voor een dagje waterpret: ruim zwembad, waterkreek, draaikolk, golfslagbad, coole glijbaan en waterspeeltuin met spetterende opblaas waterattracties en spelletjes in en rond het water. Voor de allerkleinsten is er een peuterbad. Het zwemmen is binnen, maar bij een lekker weertje is het heerlijk toeven op de ligweide buiten.

Wellness

In de wellness voorziening van De Wilder kun je een moment pakken om heerlijk bij te komen. Relaxen in één van de sauna's (bio, infrarood en Finse blokhut sauna), het Turks stoombad, in een kruidenbad, onder de zonnebank of in de whirlpool.

Zwemmen bij De Wilder is tof voor jong en oud!

Restaurant & Zwembar

In het restaurant en de zwembar kun je terecht voor een hapje, drankje, ijs en snack.

Sportieve activiteiten

Sportief bewegen in het water. Veel is er mogelijk bij De Wilder: zwemlessen, baby- en peuterzwemmen, aqua therapie, aqua vitaal, aqua trimmen, aqua joggen, aqua bootcamp, aqua fit, aqua spinning, snorkelen, zeemeerminzwemles, survival, en aqua varia.

Meer informatie

Volg Zwembad De Wilder op Facebook! Je blijft dan op de hoogte van de leukste acties en het laatste nieuws.

Zwemmen in Clubverband

Optisport De Wilder is de thuisbasis voor Zwemvereniging Scholtenhagen. Dé zwemclub van Haaksbergen en omgeving waar je kan wedstrijdzwemmen en Waterpoloën. Kijk voor meer info over de zwemclub op www.zvscholtenhagen.nl.

Of bekijk de website www.optisport.nl/wilder

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Invalidentoilet
  • Rolstoeltoegankelijk

Tip je vrienden

facebook twitter