Zalencentrum 'De oude Molen'

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Vroeger kwamen er de boeren uit de omgeving voor een borrel als ze hun graan hadden afgeleverd. Nu wordt er menig feest en partij gevierd en kan er gesmuld worden van heerlijke pannenkoeken.

Feesten, partijen,en Catering.

Zaal 'De Oude Molen'

De Grote zaal is geschikt voor 130 personen met een ruime dansvloer en ruimte voor een live band. Door schuifwanden is de zaal ook te splitsen in kleinere ruimtes. Zo is er voor elk gezelschap een passende zaal.

Zelfbediening

Speciaal voor kleine families en/of groepen is zelfbediening mogelijk. Dit kan bijvoorbeeld voor een (verjaardag)feest, vergadering of een intiem samenzijn na een crematie of begrafenis.

'De Oude Molen'

Catering

'De Oude Molen' kan uw feesten geheel of gedeeltelijk verzorgen met koude en warme hapjes, saladeschotels, koude en warme buffetten, inclusief stamppot buffetten.

Historie

'De Oude Molens'is sinds 1963 in bezit van de familie Westendorp, maar daarvoor ook al jarenlang in gebruik als café waar vroeger de boeren uit de omgeving een borrel kwamen drinken als ze hun graan hadden afgeleverd in de molen.

Of bekijk de website www.deoudemolenhaaksbergen.nl/

Openingstijden

Dagelijks geopend . Behalve woensdag


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter