Restaurant Haarmühle

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

De "Haarmühle", is een tot ver over de grens bekende en geliefde uitspanning. Naast de 400 jaar oude watermolen en aan de oever van de kleine rivier de Aa is het er goed vertoeven.

De Haarmühle is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur volgens de Duitse regelgeving. Draag een mondmasker aan de tafel en kom met maximaal twee mensen uit verschillende huishoudens.

Het restaurant is gevestigd in een voormalige deel uit het jaar 1865 en is dagelijks geopend. U kunt er de dag beginnen met een heerlijk ontbijt of iets later aanvangen met een brunch. Ook kunt u er heerlijk dineren of gewoon een lekker kopje koffie drinken met een stuk zelfgebakken taart. Indien u liever kiest voor een diner, zult u versteld staan van de heerlijkheden die de kok voor u bereid. U kunt kiezen uit een groot aanbod van heerlijke en aansprekende gerechten. Naast de standaardkaart kunt u iedere dag van 11.30 - 14.30 uur kiezen uit gerechten van de speciale lunchkaart. Van 15.00 - 22.00 uur wordt er een seizoenenkaart gehanteerd. Vraag ook eens naar de wijnkaart. De wijnkelder herbergt heel wat mooie wijnen.

Mogelijkheden

Horecagelegenheid met speeltuin en watermolen.
Dit restaurant staat in Alstätte (Dld), bij Buurse de grens over. Gelegen in een schitterende omgeving naast een prachtige watermolen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin. Zomers is het een prachtig rustpunt voor wandelaar en/of fietsers en is er buiten een kiosk voor koffie, thee, diverse dranken en kleine gerechten. In de omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Ook kunt u er huifkartochten maken, klootschieten en er is een barbecueplek. Bij de Haarmühle is een Toeristisch Overstap Punt (TOP) gevestigd. Het juiste adres is: Beszlinghook 57, D-48683 Ahaus-Alstätte (Dld). Daarnaast mogelijkheden voor vergaderen, feesten en partijen.

Restaurant Haarmühle is een oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Of bekijk de website www.haarmuehle.de/

Openingstijden

maandag 09:00 - 22:00
dinsdag 09:00 - 22:00
woensdag 09:00 - 22:00
donderdag 09:00 - 22:00
vrijdag 09:00 - 22:00
zaterdag 09:00 - 22:00
zondag 09:00 - 22:00

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Aan het water
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische fiets
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter