Shoppen in Haaksbergen

Veel gestelde vragen

 • Hoe kan ik mijn producten op de website plaatsten?
  Je krijgt een eigen inlog pagina waar je zeer eenvoudig je producten kunt plaatsten. Uiteraard ontvang je hiervoor een duidelijke handleiding en zijn wij beschikbaar voor ondersteuning.

 • Hoe werkt het met bezorging?
  Op dit moment zijn wij samen met Noordendorp de bezorging aan het inrichten. Zodra hierover meer bekend is zullen wij je informeren.

 • Waarom betaal ik abonnementskosten?
  De kosten van de bouw van de webshop worden betaald met subsidies vanuit de Provincie Overijssel. De abonnementskosten voor 2020 en 2021 zijn door deze en de aanvullende subsidie vanuit 'Stadsbeweging' gratis. Vanaf 2022 wordt een klein bedrag aan abonnementskosten berekend. Deze opbrengsten zijn voor de dekking van kosten als hosting en onderhoud van de webshop. Mogelijke meeropbrengsten worden ingezet voor Marketing & Promotie van de webshop.

 • Wat zijn de extra kosten voor mij als ondernemer?
  Als ondernemer betaal je maandelijks abonnementskosten en wordt er per transactie € 0,25 berekend voor de kosten van de betaalomgeving. Dit zijn kosten die wij 1 op 1 doorberekend krijgen van Pay.nl voor het gebruik maken van hun online betaalomgeving.

 • Hoe werkt de betaling en hoe ontvang ik, als ondernemer mijn geld?
  Een consument betaald en het geld wordt gestort op een “tussenrekening” van Haaksbergen Promotie. Elke maandag wordt de uitbetaling aan de betreffende ondernemer gedaan (minus de transactiekosten). In de handleiding informeren wij je in detail hierover.

 • Krijg ik nog een handleiding met uitgebreide uitleg?
  Jazeker! Je ontvang een uitgebreide handleiding

 • Is de webshop alleen voor Haaksbergse ondernemers?
  Ja, de webshop is uitsluitend bestemd voor Haaksbergse ondernemers, zzp’ers of verenigingen. Kortom iedereen met een KvK inschrijving. Je kunt producten aanbieden die passen bij je KvK inschrijving. Oneigenlijk aanbieden van producten die niet stroken bij de aard van je bedrijf worden niet toegestaan.  

 • Kan ik al mijn producten op de webshop plaatsten?
  Afhankelijk van de keuze van het starterspakket kun je 10 of 25 producten plaatsten op de webshop. Deze producten kun je uiteraard onbeperkt wisselen. Mocht je meer dan 25 producten willen plaatsten neem dan contact op voor een maatwerk oplossing!

 • Ik ben niet zo handig, kan ik ook hulp krijgen?
  Jazeker! Naast de uitgebreide handleiding kunnen we je ook persoonlijk helpen.

Heb je verdere vragen, stel je vraag via . Aanmelden kan online.

Tip je vrienden

facebook twitter