Leppink Electronica & Computers

Leppink Electronica & Computers beschikt over maar liefst 400m² meter winkel en showroom en 100m² meter technische dienst. Kwaliteit en service zijn hier net zo belangrijk als de prijs!

In de winkel kunt u uitgebreid kennis maken met een zorgvuldig samengestelde selectie van producten en diensten. Denk daarbij ondermeer aan computersystemen, notebooks, monitoren, tablets,  printers, inktcartridges, etc.

Leppink Electronica & Computers beschikt over een eigen vakkundige technische dienst waar u bijna met alle reparaties terecht kunt. Door goede afspraken met leveranciers zijn ze in staat om producten die niet op voorraad zijn, zeer snel en met hoge betrouwbaarheid te leveren.

Iedere klant is anders daarom is het aanbieden van een standaard pakket ook bijna niet mogelijk. Alle diensten zijn dan ook maatwerk. Het streven is om u een goed advies en de bijbehorende service te lenen.

Leppink Electronica & Computers is tevens acceptant van de VVV cadeaubon.

De technische dienst is telefonisch bereikbaar van 12.00 tot 14.00 uur en tevens altijd bereikbaar per mail: service@leppink.nl. Uiteraard is de technische dienst servicebalie op bovenstaande uren gewoon bereikbaar.

Of bekijk de website www.leppink.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 17:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter