Toeristisch Overstap Punt Haaksbergen (TOP)

TOP staat voor “Toeristisch Overstap Punt”. Dat betekent dat er in de buurt van dit knooppunt diverse aantrekkelijke routes te vinden zijn voor o.a. wandelaars en fietsers. Blauwe bordjes leiden naar de afzonderlijke routes; de TOP zelf, een grote kegel gevuld met stenen, is al van verre zichtbaar.

Alle Toeristische Overstappunten (TOP's) zijn eenvoudig met de auto te bereiken. Een aantal ook met het openbaar vervoer. Vanaf de doorgaande weg leiden borden u naar de TOP. Daar kunt u uw auto gratis parkeren. In Haaksbergen, bij Hotel Erve Bruggert, is ook een dergelijjk Toeristisch Overstappunt (TOP) aangelegd van waaruit u kunt starten met diverse fiets- en wandelroutes. De TOP is gelegen in een fraai natuurgebied met veel bos, heide en veen en is omringd door het fraaie coulisselandschap van Twente. Liefhebbers van wandelen of fietsen kunnen kilometers lang genieten evenals ruiters en menners. Twente staat voor natuur, rust en ruimte.

Vanaf het Toeristisch Overstappunt starten en kruisen zich diverse routes voor fietsen en wandelen. Er zijn routes geschikt voor Nordic Walking en voor mountainbiken. Daarnaast kan men zelf prachtige routes samenstellen over het uitgestrekte fiets- en/of wandelnetwerk met behulp van de bijbehorende kaarten (te koop bij Haaksbergen Promotie / VVV Haaksbergen). Zowel bij Haaksbergen Promotie / VVV Haaksbergen als bij Hotel Erve Bruggert is het mogelijk om (electrische) fietsen of tandems te huren. Bovendien kunt u uw elektrische fiets opladen indien u zelf een verlengsnoer meeneemt. De Top bij Hotel Erve Bruggert is gelegen aan een aantal lange afstand fietsroutes (Fietserspad, LF4 route, LF15 route) en wandelroutes (Pieterpad, Noaberpad, Kuierroute en Trekvogelpad)

Of bekijk de website www.ervebruggert.nl/

contactinformatie

 

Scholtenhagenweg 46a
7481VP Haaksbergen

Tip je vrienden

facebook twitter