De Höw

Volop genieten van een bijzonder huisje op een prachtige locatie met veel rust en een prachtig uitzicht, dan ben je bij De Höw aan het juiste adres!

De accommodatie

De Höw is een sfeervol zomerhuisje gelegen aan de rand van een particulier bos met vrij uitzicht over de weide en de Buurserbeek. Het geheel opgeknapte huisje dateert van voor de oorlog en door het vele glas heb je een prachtig uitzicht naar alle windstreken. De Höw is uitermate geschikt voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De hond is ook van harte welkom!

De accommodatie is geschikt voor maximaal vier personen. Op de begane grond is één slaapkamer met twee bedden, een gezellige woonkamer met houtkachel en een open keuken voorzien van o.a. elektrische kookplaat met oven, koelkast met vriesvak in de hal. De compacte badkamer bevat een toilet, douche en wastafel. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede knusse slaapkamer met een tweepersoons bed.

Buiten is een ruim terras voorzien van tuinmeubilair met een prachtig uitzicht. Kinderspeelgoed, schommel en een hangmat zijn aanwezig. Er is mogelijkheid om de auto overdekt weg te zetten. Tevens is er een afsluitbare schuur, waar de fietsen gestald kunnen worden.

Voorzieningen in de omgeving

Horeca

Restaurant Bi’j de Watermölle, Theeschenkerij Jordaan, Steakhouse Buffalo Bill en Restaurant ’t Hagen.

Sport en ontspanning

Golfbaan Het Langeloo, sportvelden, skeelerbaan/schaatsbaan en zwembad De Wilder.

Natuurgebieden

Haaksbergerveen, Het Lankheet, Buurserzand, diverse wandel- en fietsroutes, kinderboerderij Scholtenhagen en vismogelijkheid bij de Buurserbeek (mits visvergunning).

Het centrum van Haaksbergen ligt op een afstand van ca. 2,5 km (10 minuten).

contactinformatie

 

Korenmolenweg Z33
7481VC Haaksbergen

06-15197432 / 06-13029744

Tip je vrienden

facebook twitter