navigatie overslaan

Erve Hanebulten

De vier appartementen op Erve Hanebulten zijn gebouwd in een eigentijdse boerenstijl die helemaal past bij de historische boerderij en het landschap. Alle appartementen bieden veel licht, ruimte en comfort voor een heerlijk vakantieverblijf.

Twee grote raampartijen met schuifdeuren in de woonkamer versterken het gevoel dat je hier midden in de natuur bent. Vanaf het aangrenzende terras met comfortabel meubilair kijk je direct uit op de gezamenlijke tuin. Je kunt hier overdag, maar ook 's avonds met de sfeervolle buitenverlichting, heerlijk genieten van de rust die het buitenleven biedt.

De Buursebeek grenst aan de tuin. Aan de beek is een gezellige zitplek ingericht die verkoeling biedt op warme dagen.

De appartementen

Er zijn vier appartementen:

Alle appartementen hebben op de begane grond een ruime, compleet ingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een combi-oven, koelkast en vaatwasser. De indeling van de boerderij-appartementen verschilt per type. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. Satelliet TV en WIFI zijn aanwezig. Het Appelhofje is drempelloos, heeft een aangepaste badkamer en toilet en een ruime slaapkamer met hoog-laag bed op de begane grond en is daarmee rolstoelvriendelijk.

En verder....

Naast de appartementen is er een boederijwinkel met streekproducten te vinden op het erf en is het een prachtige en inspirerende vergaderlocatie.

Categorieën