navigatie overslaan

De Pol Groepsaccommodatie en B&B

Als je op zoek bent naar een mooi landelijk logeeradres in een prachtige omgeving die voor zowel jong als oud, veel te bieden heeft, kom dan naar De Pol in Buurse.

De Pol biedt veel mogelijkheden voor zowel particuliere als zakelijke gasten. Je kunt er overnachten in één van de Groepsaccommodaties of de Bed & Breakfast/Studio's. En voor een vergadering, congres of cursus leent de accommodatie zich uitstekend!

Groepsaccommodaties

Langenberg, 12-30 personen

Sfeervol ingericht met houtkachel. Elf slaapkamers, allen met 1-persoons bedden. Ruim terras met uitzicht over weilanden. Meer over groepsaccommodatie Langenberg.

Hooiberg, 10-16 personen

Sfeervol ingericht met houtkachel en zithoek met uitzicht over weilanden. Zes slaapkamers, allen met 1-persoonsbedden. Ruim terras op het Zuiden met vrij uitzicht. Meer over groepsaccommodatie Hooiberg.

Meijersgaarden, 8-16 personen

De accommodatie bestaat uit een hoofdlocatie met vier losse appartementen aan de overkant van de weg, daardoor minder geschikt voor groepen met veel kinderen. Sfeervol ingericht met twee hoekbanken rond de houtkachel. Drie slaapkamers in de hoofdaccommodatie, overige vier slaapkamers zijn verdeeld over de vier appartementen. Alle slaapkamers met 1-persoons bedden. Terras op het Oosten. Meer over groepsaccommodatie Meijersgaardenweg.

De Deel, 6 personen

Sfeervolle zithoek met hoekbank. Drie slaapkamers, allen met 1-persoons bedden. Terras op het Noorden met zicht op de doorgaande weg. Meer over De Deel.

Alle accommodaties beschikken over gratis Wifi. Er is een mogelijkheid tot het exclusief huren van een HOTTUB!

Bed & Breakfast / Studio's

De Deel, tot 6 personen

Overnachten op basis van Bed & Breakfast of zelfverzorging. Meer over De Deel.

Lodge, maximaal 4 personen

Het huis is opgetrokken uit eiken delen wat ook binnen, samen met de houtkachel, zorgt voor extra sfeer. De glazengevel tot in de nok levert een prachtig uitzicht over de weilanden. De lodge beschikt over een kitchenette, sanitair, zithoek en 2 slaapkamers met 1-persoons bedden. Meer over de Lodge.

Studio's, tot 2 personen

Er zijn 4 volledig ingerichte studio's voor 2 personen. Geschikt voor een kort verblijf. De studio's beschikken over een kitchenette, woongedeelte, sanitair en slaapkamer. Meer over de Studio's.

Zakelijk

Zin om eens buiten de deur te vergaderen? Bijvoorbeeld op het platteland, maar dan wel in stijl? Boek dan een arrangement bij de Pol. Er zijn mogelijkheden genoeg: vergaderen en lunchen, maar ook te combineren met wijnproeven, zelf koken, napraten en gezellig samenzijn. De ideale locatie voor cursussen, congressen, dagconferenties, trainingen of meerdaagse bijeenkomsten. Je profiteert hier van betaalbaar sfeervol comfort, landelijk vergaderen aan oude kloostertafels én uitzicht op de weilanden. Kijk voor de actuele prijzen op de website!

De omgeving

In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Voor een mooie wandeling of fietstocht trek je de prachtige Twentse natuur in. Wil je het landschap op een rustgevende manier vanaf het water bekijken, maak dan een mooie kano- of vaartocht. Winkelen of lekker uit eten doe je in Haaksbergen, Delden, Enschede of Hengelo.

Categorieën