navigatie overslaan

Restaurant en Hotel De Watermölle

Dé perfecte plek voor ontspanning. Midden in prachtige natuur en boerenlandschap, met ook nog een geweldig uitzicht op de Oostendorper Watermolen.

De Watermölle heeft je veel te bieden; lekker genieten op het terras, een heerlijk diner, een overnachting in één van de 5 sfeervolle hotelkamers of samen met de kleintjes op zoek naar kabouters. Het is zelfs mogelijk te trouwen op misschien wel het mooiste plekje van Haaksbergen.

Restaurant

Genieten van heerlijk eten en drinken. Binnen in de nostalgische boerderij of buiten op het ruime terras. Op de regelmatig wisselende menukaart staan de heerlijkste streekspecialiteiten, bereid met eerlijke producten uit Twente. De Watermölle serveert ontbijt, lunch en diner en houdt uiteraard rekening met speciale dieetwensen. Neem alvast een kijkje op de buitengewoon smaakvolle menukaart.

Hotel

De vijf hotelkamers zijn ruim opgezet met een tweepersoons bed, zithoek, minibar, flatscreen tv, waterkoker en thee benodigdheden. De badkamers zijn voorzien van een separate douche en bad. De hotelkamers bieden rust, ruimte en een bijzonder fraai uitzicht.

In alle rust wakker worden, met een vers ontbijtje en dan het uitzicht……

Fiets huren

De Watermölle is dé perfecte uitvalsbasis om al fietsend Haaksbergen en dit prachtige stuk Twente te ontdekken. Laat u verrassen door de rijke natuurgebieden die u vindt langs de Buurserbeek. U kunt standaard bij ons normale fietsen & e-bikes huren, speciale fietsen zijn op aanvraag beschikbaar. Voor het huren van een fiets kunt u bellen naar +31 53 572 9250 of mailen naar info@dewatermolle.nl.

Paardenhotel

Jouw paard kan ook mee naar De Watermölle. Overdag kan je op je eigen paard genieten van het prachtige Twentse landschap. Direct vanaf het hotel lopen de meest fantastische ruiterpaden. Jij overnacht in het prachtige hotel, je paard ontbreekt het aan niets in het naastgelegen multifunctionele paardencomplex.

Samen met de kleintjes

  • Kaboutertocht | Rondom De Watermölle wonen heel veel kabouters. Weet jij ze op te sporen?

In de Buurt

Categorieën