1. 0/8
  '

  Overnachten

  Blijf slapen met een groep in Haaksbergen!

  Als je op zoek bent naar een perfecte groepsaccomodatie, hebben we hier een lijst van enkele beste opties die Haaksbergen te bieden heeft. Of je nu een reünie plant, een bedrijfsuitje organiseert, of gewoon met vrienden op pad bent, deze groepsaccommodaties bieden comfort, gemak en de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Haaksbergen, Buurse en St. Isidorushoeve.

 2. 8/8

  8.

  B&B Hotel Erve Bruggert

  Ontdek Erve Bruggert in Haaksbergen voor een groepsverblijf met een authentieke boerderijsfeer en moderne voorzieningen. Ruime kamers en gemeenschappelijke ruimtes bieden comfort, terwijl de natuurlijke omgeving uitnodigt tot buitenavonturen en ontspanning.

 3. 7/8

  7.

  Groepsaccommodatie Goed Te Pas

  Voor een charmant groepsverblijf in Haaksbergen, kies je groepsaccomodaties Goed Te Pas. Deze landelijke groepsaccommodatie biedt diverse kamergroottes en gezellige binnen- en buitenruimtes, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor groepen van alle soorten.

 4. 6/8

  6.

  Vakantieverblijf Hof 't Sprakel

  Ontdek de veelzijdige groepsaccommodatie geschikt voor elk gezelschap. Of je nu met 24 personen komt of liever met 6-12 personen wilt verblijven. Het ruime pand strekt zich uit over drie verdiepingen en kan in zijn geheel of in twee delen worden gehuurd. Extra handig: de accommodatie is rolstoeltoegankelijk met een aangepaste badkamer beneden!

 5. 5/8

  5.

  Groepshuis De Burink's Hof

  Een gezellige groepsherberg tussen Buurse en Haaksbergen met drie prachtige groepsaccommodaties: de Houtschuur, de Borgstee en de Hofstee. Ideaal voor families met kinderen! Op het terrein vind je een tafeltennis, beachvolleybal, tennis en een speeltuin voor de kleintjes. Geniet van het terras met uitzicht op de speeltuin en sportvelden!

 6. 4/8

  4.

  Natuurlogies Buurse Buiten

  Ontdek Natuurlogies Buurse Buiten, een knusse accommodatie te midden van weelderige bossen. Ideaal voor natuurliefhebbers met talloze nabijgelegen wandelroutes. Geniet van comfortabele kamers en de serene sfeer voor een rustgevend verblijf in de natuur.

 7. 3/8

  3.

  Natuurvriendenhuis Den Broam

  Dé keuze voor duurzaamheid en natuurliefhebbers. Geniet van gezellige kamers en gemeenschappelijke ruimtes met een milieuvriendelijk tintje. De idyllische locatie aan de Buurserbeek biedt een rustige en natuurrijke omgeving voor een bijzonder verblijf in harmonie met de natuur.

 8. 2/8

  2.

  Groepsaccommodatie De Meene

  Kies Groepsaccommodatie De Meene voor een ruime en goed uitgeruste groepsverblijf met moderne voorzieningen. Geschikt voor grotere groepen, biedt het een royale keuken en gezellige gemeenschappelijke ruimtes. Geniet van nabijgelegen activiteiten, zoals golfen en vissen, voor een veelzijdige groepservaring in een prachtige omgeving.

 9. 1/8

  1.

  Groepsaccommodatie De Pol

  Ervaar de gastvrijheid van Groepsaccommodatie De Pol, een sfeervolle locatie met veel ruimte voor grotere groepen. De diverse faciliteiten en ruime gemeenschappelijke ruimtes maken het ideaal voor groepen. Geniet van de uitgestrekte tuin en het terras voor buitenplezier, waardoor je overnachting een onvergetelijke ervaring wordt.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter