navigatie overslaan
Camperplaatsen in Haaksbergen

Camperplaatsen in Haaksbergen

Helemaal van nu: er even tussenuit met de camper. In Haaksbergen kan je op verschillende plekken je camper plaatsen. Voor één nacht of meerdere nachten, met of zonder voorzieningen, in het groen of aan de rand van het dorp. Hieronder de camperlocaties in Haaksbergen.

De magie van camperreizen

Het rondreizen met een camper is een bijzondere ervaring. Het biedt je de vrijheid om op je eigen tempo te reizen, ongerepte natuur te verkennen en spontaan te stoppen op plekken die je hart sneller doen kloppen. In Haaksbergen, een regio rijk aan natuurlijke schoonheid, cultuur en gastvrijheid, wordt deze magie nog intenser.

Camperliefhebbers opgelet! De uitgestrekte landschappen, schilderachtige dorpjes en talloze bezienswaardigheden maken Haaksbergen tot een perfecte bestemming voor een campertrip. Overnacht bijvoorbeeld op camperplaats Scholtehagen. Of je nu wilt ontspannen, wandelen, fietsen of gewoon wilt genieten van de rust, deze camperplaats biedt het allemaal. Het is de perfecte startplaats voor een avontuurlijke verkenning van Haaksbergen. Op camping 't Katreel kun je ook overnachten met je eigen kampeermiddel. Er zijn camperplaatsen met privé sanitair en voor de overige plekken is er sanitair gebouw beschikbaar. Van alle gemakken voorzien!