navigatie overslaan

Camping Scholtenhagen

Camping Scholtenhagen wekt een gevoel van nostalgie op, in een rustgevend stukje Twente. Bijzonder is de combinatie van de omgeving, stilte, sfeer, mensen en persoonlijke benadering. Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt.

Camping Scholtenhagen biedt verschillende type kampeerplaatsen, van toeristische plaatsen tot seizoens- en jaarplaatsen. Hou je van kamperen maar wil je net dat beetje extra comfort? Of heb je geen eigen kampeermiddel? Ga dan voor een glampingvakantie en huur een luxe villatent.

Comfortplaats Op 'n Esch

Dit veld telt 30 ruime (minimaal 100m²) kampeerplaatsen voor tenten, caravans en vouwagens. De ligging is uniek, tegen de rand van het park met aan de andere zijde weilanden, op loopafstand van het bos en het dorp Haaksbergen. Het sanitairgebouw op het veld heeft een afwasruimte, toiletruimte, douches, chemisch toilet en aparte babyruimte.

Comfortplaats Over de Goat

De 34 kampeerplaatsen voor tenten, caravans en vouwagens bevinden zich aan de rand van het park, tegen het bos aan. De plaatsen (minimaal 100m²) worden omringd door groen. Op het veld is een speeltuin. Het sanitairgebouw heeft een afwasruimte, toiletruimte, douches, aparte babyruimte en een chemisch toilet.

Seizoensplaatsen

Wil je in de periode van 1 april tot 1 november vaker op vakantie maar wil je niet steeds je kampeermiddel op- en afbouwen? Dan is een seizoensplaats ideaal. Je kunt je vouwwagen of caravan het hele seizoen laten staan en je mag onbeperkt gebruik maken van de camping. Gasten en/of bezoekers betalen apart overnachtingskosten.

Jaarplaatsen

Wil je nog een stapje verder gaan en het hele jaar door gebruik kunnen maken van de camping? Kies dan voor een jaarplaats, een permanente plek met water, elektriciteit, verlichting, eigen tuin, douche en rioolaansluiting. Op verzoek is een gasaansluiting mogelijk. Ook hier geldt dat gasten en/of bezoekers betalen voor de overnachtingskosten.

Glamping in een Villatent

Hou je van kamperen maar wil je net dat beetje extra comfort? Of heb je geen eigen kampeermiddel? Ga dan voor een glampingvakantie en huur een luxe villatent. De comfortabele safaritenten zijn geschikt voor maximaal 6 personen, hebben 3 slaapkamers en eigen sanitair. Je ervaart het comfort van een bungalow, maar dan op de camping!

Met de Camper

Voor de entree van de camping liggen 24 verharde camperplaatsen. De plaatsen zijn omgeven door groen en beschikken over een elektriciteitsaansluiting en een eigen waterpunt. De sanitairevoorzieningen op de camping mag je gebruiken. Overnachten op de camperplaatsen kan maximaal drie nachten.

Faciliteiten

  • Subtropisch Zwembad De Wilder | Dit zwembad met glijbaan en sauna ligt direct naast de camping. Bij het inchecken op de camping ontvang je één entreekaart p.p.
  • Restaurant | Iedere dag een wisselend en betaalbaar menu. Terras grenst aan een grote speeltuin.
  • Animatie en activiteiten | In de vakantieperiodes organiseert het animatieteam verschillende activiteiten.
  • Speelplekken | Één grote speeltuin en verschillende kleine speelplekken.
  • Sport- en spelmogelijkheden | O.a. jeus-de-boules en biljart.
  • Uitstekende sanitaire voorzieningen | Ook voor mindervaliden.

Camping Scholtenhagen is een echt familiebedrijf, wat je merkt in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van je verblijf. Iedereen is welkom, zelfs huisdieren (mits aangelijnd). Of je nu komt om te rusten, spelen, genieten of ontspannen. Op je gemak voelen, daar is het Camping Scholtenhagen om te doen.

Categorieën