Boerderijkamers De Pepper

Altijd al eens met z’n tweeën of een groepje op boerderijkamers willen slapen? Het buitenleven proeven, ruiken en voelen? Kom dan naar De Pepper boerderijkamers in Haaksbergen. Daar vind je 6 comfortabele kamers in een voormalig boerenschuur.

Van koeienverblijf tot boerderijkamers

Waar vroeger de varkens op stal stonden, slapen nu jij en andere toeristen of zakengasten in boerderij appartementen met uitzicht op puur natuur. Het 19e eeuwse Twentse boerenerf biedt balans tussen modern comfort en het boerderijleven.

B&B Boerderij

Je verblijft heerlijk buitenaf en hebt daarbij keuze uit een eenvoudige, betaalbare kamer óf meer vrijheid en comfort in je bed and breakfast boerderijkamer met kitchenette. Wat je ook reserveert, de ontvangst is gastvrij op z’n Twents: met koffie en krentenwegge!

De kamers

De boerderij beschikt over 6 kamers:
Basic & betaalbaar: 2-persoonskamers 't Laantje en De Weare
Comfort & ruimte: 2-persoonskamers met 4-pits gastoestel De Delle en 't Veeld
Luxe & ruimte: 2-persoonskamer 'n Eek en 3-persoonskamer 't Zwaluw'n nus, beide kamers met gastoestel en sanitair

Bij alle kamers is een gratis ontbijt inbegrepen!

Toilet en douche

De kamers 't Laantje, De Weare, De Delle en 't Veeld zijn op de begane grond en hebben gedeelde comfortabele toiletten en douches op dezelfde verdieping. Deze kamers hebben allemaal een eigen wastafel of keukenblok met spoelbak.

Zelf koken

Voor ontbijt ben je welkom in de gezamenlijke keuken. Als je een basic kamer hebt, kook je daar ook eventueel je avondeten. Wil je meer privacy met koken? Kies dan voor een comfort- of luxe kamer.

Volop gemak in B&B boerderij De Pepper

Een extra relaxed verblijf? Gratis of tegen betaling staat van alles voor je klaar. * Vuurkorven: lekker lang napraten op een zomerse dag
* Groot tv-scherm: met z’n allen in de woonkamer bijvoorbeeld voetbal kijken
* Barbecue: huur hem bij De Pepper en grill zelf je vlees in de open lucht
* Verzorgde BBQ: geef je bestelling door aan De Pepper en zij leveren de bbq inclusief vlees
* Gevulde koelkast: op je kamer en in de centrale ruimte vind je cola, sinas en bier. Ontdek ook de heerlijkste wijnen in het wijnrek.

Ontspannen of actief, wat kies jij?

Wandel- en fietsroutes vind je hier bijna letterlijk voor de deur. Pittoreske dorpjes én grotere steden en winkelcentra heb je ook op fiets)rijafstand. En wat eten betreft: kook zelf in je kamer, wandel naar het restaurant 200 meter verderop of bezoek horeca elders in de regio.

Meer weten of reserveren?

Er even tussenuit met de natuur aan je voeten? Je bent van harte welkom bij Bed and Breakfast Boerderij De Pepper in het Twentse Haaksbergen. Meer informatie of een boerderijkamer reserveren neem contact op via www.depepper.eu of T 074-3676290.

Of bekijk de website www.depepper.eu/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter