Kampeerboerderij Goed Te Pas

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Kampeerboerderij Goed Te Pas, dé groepsaccommodatie voor groepen tot 48 personen van Twente. 'Goed te pas' een Twentse uitdrukking om aan te geven dat je je goed voelt, goed in je vel zit. Dat is het gevoel dat zij willen geven met hun groepsaccommodatie.

De accommodatie is in 2014 geheel verbouwd en vernieuwd, waardoor deze weer helemaal van deze tijd is.

De kampeerboerderij beschikt over diverse slaapzalen, met in totaal 48 slaapplekken. Er is een centrale ontmoetingsruimte waarin activiteiten georganiseerd kunnen worden. Tevens is er een keuken met gasstel en voldoende koelkasten aanwezig. De centrale ontmoetingsruimte beschikt tevens over een bar, waardoor de kampeerboerderij uitermate geschikt is voor het organiseren van partijen.

In overleg kunnen er diverse arrangementen georganiseerd worden in de omgeving. Kortom van alles is mogelijk in de kampeerboerderij Goed Te Pas!

Meer informatie of boeken?

Voor de diverse mogelijkheden en/of een prijsopgave kunt u contact opnemen met Frank Aldendorff. Dit kan via T 06-13197777 of via E info@goedtepas.com.

Of bekijk de website www.goedtepas.com

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter