Camping Landgoed `t Hazenbos

Kleine en rustige camping gelegen op Landgoed 't Hazenbos. De camping ligt te midden van de drie natuurgebieden het Witteveen, het Buurserzand en het Buurserveen.

De camping ligt direct aan het wandelnetwerk, de fietsknooppuntenroute en de mountainbike route. Ideaal startpunt dus voor je fiets- of wandeltocht.

De camping

De camping beschikt over 50 plaatsen met elk 6 ampère stroom. De kampeerplekken zijn ruim en gevarieerd. In de zon, de schaduw, op gras of in het bos. Ongeveer de helft van de plaatsen is autovrij. Op 't Hazenbos sta je niet haring aan haring maar kun je genieten van rust en ruimte. Naast caravans en tenten zijn ook campers welkom. Er is een stortpunt voor afvalwater en een tappunt voor drinkwater. Gasflessen kunnen worden gewisseld of gekocht. Er is geen kantine of georganiseerd vermaak. Daardoor is de camping vooral geschikt voor gezinnen met kinderen tot ca. 10 jaar en senioren.

Faciliteiten

  • Toiletgebouw (afhankelijk van het seizoen verwarmd) met wastafels en wascabines met warm water, douches en een paar babybadjes.
  • Wasmachine, centrifuge en droogtrommel
  • Speelgelegenheid
  • Gratis Wifi

De omgeving

Op slechts 500 meter van de camping begint het Buurserzand. Een uniek stukje natuurgebied. Aansluitend kom je in het Witteveen. Hier begeef je je direct tussen de Schotse Hooglanders, een bijzondere ervaring.

Op stap in de omgeving

Haarmühle

'Die Haarmühle' is een oude watermolen net over de grens in Duitsland. Je fietst er gemakkelijk naar toe. Er is een grote 'Biergarten', een restaurant en speeltuin. Je kunt er ook een roeiboot huren.

Windmolen De Korenbloem

Windmolen De Korenbloem stamt uit 1798 en is in 1993 gerestaureerd tot achtkantige stellingmolen met een vlucht van 24 meter. De molen ligt in Haaksbergen.

Museum Buurtspoorweg

Een dagje naar Museum Buurtspoorweg is een hele belevenis voor jong én oud. Voor veel bezoekers is een rit met de stoomtrein het hoogtepunt van het bezoek aan het museum.

Oostendorper Watermolen

Bezoek de prachtige dubbele waterradmolen, De Oostendorper Watermolen, aan de Buursebeek, waarvan de geschiedenis begint in 1548. Een rondleiding behoort tot de mogelijkheden!

Wil je weten wat er nog meer te doen is in de omgeving? Bezoek dan de winkel van Haaksbergen Promotie/VVV aan de Stationsstraat 3 in Haaksbergen.

Of bekijk de website www.hazenbos.nl

Openingstijden

Geopend van 15 maart tot en met 31 oktober.
's Winters na telefonisch overleg kamperen mogelijk.


contactinformatie

 

Oude Buurserdijk 1
7481PT Buurse

053-5696338

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten
  • (Indoor) speeltuin
  • Wasmachine
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter