Party & Catering restaurant Evers

Party & Catering restaurant Evers is gelegen aan de rand van Haaksbergen en heeft veel te bieden: lunch, diner, borrel, bedrijfs- of familiefeestje, catering of gewoon een kopje koffie op het terras!

Bij Restaurant Evers bent u altijd een welkome gast. Of het nu gaat om een heerlijk diner in het specialiteitenrestaurant, een smakelijke lunch (op reservering of bezorgd aan uw bedrijf) of alleen een kopje koffie op het terras.

Restaurant

In het sfeervol ingerichte restaurant kunt u heerlijk dineren en genieten van betaalbare gerechten. Het restaurant is geopend van vrijdag t/m zondag vanaf 15.30 uur. Reservering is 7 dagen per week mogelijk. Afhalen is ook mogelijk.

Menukaart

Iets te vieren?

Heeft u iets te vieren? een familie feest, een bruiloft, een straat feest of gewoon lekker uit eten met de gehele familie, laat u informeren naar de mogelijkheden bij restaurant Evers.

Themafeesten

Catering

Iets te vieren en geen zin in al te veel gedoe. Party & Catering restaurant Evers neemt u graag werk uit handen. Van hapjes, buffetten, BBQ's tot complete catering van uw feest.

Cateringarrangementen

VVV Cadeaubonnen

Party & Catering restaurant Evers is tevens acceptant van de VVV cadeaubon.

Of bekijk de website www.restaurantevers.nl

Openingstijden

Party en catering restaurant Evers is 7 dagen per week geopend alleen op reservering!


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter