Boerderijkamers De Pepper

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Altijd al eens met z’n tweeën of een groepje op boerderijkamers willen slapen? Het buitenleven proeven, ruiken en voelen? Kom dan naar De Pepper boerderijkamers in Haaksbergen. Daar vindt u 6 comfortabele kamers in een voormalig boerenschuur.

Van koeienverblijf tot boerderijkamers

Waar vroeger de varkens op stal stonden, slapen nu, u en andere toeristen of zakengasten in boerderij appartementen met uitzicht op puur natuur. Het 19e eeuwse Twentse boerenerf biedt balans tussen modern comfort en het boerderijleven.

B&B Boerderij

U verblijft heerlijk buitenaf en hebt daarbij keuze uit een eenvoudige, betaalbare kamer óf meer vrijheid en comfort in uw bed and breakfast boerderijkamer met kitchenette. Verdeeld over 6 boerderijkamers biedt De Pepper 13 slaapplaatsen van basic tot luxe. Wat u ook reserveert, het ontvangst is gastvrij op z’n Twents: met koffie en krentenwegge!

Volop gemak in B&B boerderij De Pepper

Een extra relaxed verblijf? Gratis of tegen betaling staat van alles voor u klaar.

  • Vuurkorven: lekker lang napraten op een zomerse dag

  • Groot tv-scherm: met z’n allen in de woonkamer bijvoorbeeld voetbal kijken

  • Barbecue: huur hem bij ons en grill zelf uw vlees in de open lucht

  • Verzorgde BBQ: geef ons uw bestelling door en we leveren uw bbq inclusief vlees

  • Gevulde koelkast: op uw kamer en in de centrale ruimte vindt u cola, sinas en bier. Ontdek ook de heerlijkste wijnen in ons wijnrek.

Ontspannen of actief, wat kiest u?

Wandel- en fietsroutes vindt u hier bijna letterlijk voor de deur. Pittoreske dorpjes én grotere steden en winkelcentra hebt u ook op fiets)rijafstand. En wat eten betreft: kook zelf in uw kamer, wandel naar het restaurant 200 meter verderop of bezoek horeca elders in de regio.

Meer weten of reserveren?

Er even tussenuit met de natuur aan uw voeten? U bent van harte welkom bij Bed and Breakfast Boerderij De Pepper in het Twentse Haaksbergen. Meer informatie of een boerderijkamer reserveren neem contact op via www.depepper.eu of T 074-3676290.

Of bekijk de website www.depepper.eu

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter