B&B Blankenburg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Deze voormalige dorpsboerderij is gelegen in één van de oudste straatjes in het centrum van Haaksbergen. De boerderij dateert van 1910 en is onlangs gerenoveerd en van alle gemakken voorzien.

De kamer

De comfortabel ingerichte kamer heeft een eigen ingang en is geschikt voor twee personen. Er is een toilet, badkamer en keukenblokje, televisie met DVD-speler en wifi.

Vanwege de eigen ingang, toilet en badkamer heeft u hier volop privacy. De kamer is geschikt voor zowel toeristen als zakelijke gasten.

De omgeving

In het centrum van Haaksbergen zijn natuurlijk tal van leuke winkels en supermarkten. Om de oude kerk zijn fantastische restaurants en gezellige cafés te vinden.

In hetzelfde straatje zijn een fietsenzaak, beautysalon, ijssalon, kapper, bakker en een drietal restaurants gevestigd.

Haaksbergen ligt te midden van vele hectares natuurgebied. De afwisseling van bossen, zandverstuivingen, veengebied en heidevelden nodigen uit tot heerlijke fiets- en wandeltochten.

Op nog geen 200 meter afstand bevindt zich de VVV waar u alle informatie kunt vinden welke nodig is voor leuke activiteiten tijdens uw verblijf.

Of bekijk de website www.bb-blankenburg.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter