B&B Haaksbergen

Twee mooie ruime zonnige zit- slaapkamers dicht bij het centrum van Haaksbergen met heerlijke bedden een douche en toilet voor de gasten.

Faciliteiten

Beide kamers beschikken over:
- een zithoek
- tv
- mogelijkheid om gratis koffie en thee te zetten
- gekoelde drankjes staan klaar in de koelkast
Roken is niet toegestaan. Fietsen kunnen gestald worden in de overdekte fietsenstalling en de auto op één van de parkeerplaatsen tegenover het huis.

Grenzeloos wandelen en fietsen

Fietsen, wandelen….. legio mogelijkheden in Haaksbergen. Met het fiets- en wandelnetwerk Twente kun je eenvoudig je eigen route uitstippelen,
maar er zijn ook fraaie ‘kant en klare’ routes. De fiets- en wandelnetwerkkaarten Twente zijn verkrijgbaar bij Haaksbergen Promotie/VVV, Stationsstraat 3.

Lange afstandswandelingen

De lange afstandswandelingen Trekvogelpad en Noaberpad doorkruisen Haaksbergen. B&B Haaksbergen is een fijne plek voor een tussenstop.

Uit eten

Culinair is het heerlijk toeven in Haaksbergen. Fijne restaurants en gezellige eetcafés met uiteenlopende keukens van Hollands, Frans tot Grieks. Het centrum is prima lopend of per fiets (10 min) bereikbaar.

Op stap in de regio

Haaksbergen is een prima uitvalsbasis om Twente te verkennen. Én niet alleen Twente, het dorp grenst ook nog eens aan de Achterhoek en Duitsland! Voel je welkom in dit unieke, grenzeloos groene stuk Twente.

contactinformatie

 

Orchidee 27
7483 BE Haaksbergen

06-25067499

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Faciliteiten bed & breakfast
  • Oplaadpunt elektrische auto
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter