Bed and Breakfast De Herberg

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Geniet van de landelijke rust! Bij B&B De Herberg logeert u op een steenworp afstand van Haaksbergen en Enschede in een ruime accommodatie in het pittoreske dorpje Buurse.

In het gemoedelijke, ruime gastenverblijf is plaats voor 5 volwassenen en een kleuter / kind tot 4 jaar. Er zijn 3 slaapkamers, diverse zithoekjes, een keukentje en een ruime badkamer. Linnengoed is aanwezig. 't Gastenverblijf heeft een eigen opgang en bevindt zich op de eerste etage van het gezellige huis, waarvan u ook een deel van de tuin mag gebruiken. Het ligt in de nabijheid van gezellige eetgelegenheden. Tijdig reserveren is gewenst.

Lekker slapen

Twee slaapkamers zijn voorzien van twee één-persoonsbedden en een derde slaapkamer heeft een éénpersoonsbed, een kinderledikant en een commodefunctie.

Riante centrale ruimte

De kamers grenzen aan een centrale ruimte waarin u kunt ontbijten, een boekje lezen of een spelletje doen.

TV kamer

In de separate TV kamer kunt u op de hoogte blijven van wat er in de rest van de wereld gebeurt.

Privacy

De accommodatie heeft een eigen opgang waardoor uw privacy gewaarborgd blijft.

Genieten van het landleven

U mag u gebruik maken van de zitjes in de ruime tuin waarbij u kunt genieten van een heerlijk buitenleven gevoel.

contactinformatie

 

Alsteedseweg 23
7481RS Buurse

053-5696614

voorzieningen

Voorzieningen kamer
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter