Erve Hanebulten

De vier appartementen op Erve Hanebulten zijn gebouwd in een eigentijdse boerenstijl die helemaal past bij de historische boerderij en het landschap. Op het erf is een boerderijwinkel te vinden met verkoop van streekgebonden producten, als eieren, honing etc.

Boerderijappartementen

Alle appartementen bieden veel licht, ruimte en alle comfort voor een heerlijk kort of lang verblijf. Twee grote raampartijen in de woonkamer, met schuifdeuren, versterken het gevoel dat u hier midden in de natuur bent.

Vanaf het zonneterras bij uw appartement, met comfortabel meubilair, kijkt u direct uit op de Buurserbeek. Bij mooi weer een goede plek voor een lekker Twents ontbijt. Met de sfeervolle buitenverlichting kunt u 's avonds ook genieten van het buitenleven en de sterrenhemel. Aan de beek is een gezellige zitplek ingericht die verkoeling biedt op warme dagen. Alle appartementen hebben op de begane grond een ruime, compleet ingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is voorzien van een combi-oven, koelkast en vaatwasser. De indeling van de boerderij- appartementen verschilt per type. De appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. Satelliet TV is aanwezig.

Een van de appartementen is volledig ingericht voor mensen met een handicap, met een aangepaste badkamer en toilet, een ruime slaapkamer op de begane grond met een hoog/laag bed en een sta-op stoel. In dit appartement is alles gelijkvloers en rolstoelvriendelijk.

Streekproducten

Op het erf is een boerderijwinkel te vinden met verkoop van streekgebonden producten. Zoals eieren van eigen scharrelkippen, honingproducten van eigen bijenvolken en aardappelen van eigen bodem. Op en rond het erf vindt u bijzondere fruitbomen en klein fruit, zoals bessen, aardbeien, bramen en frambozen

Of bekijk de website hanebulten.nl/

contactinformatie

voorzieningen

Toegankelijkheid
  • Hoog-laag bed aanwezig
Ligging
  • Aan het water
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen

Tip je vrienden

facebook twitter