Boerderijcamping en Vakantieverblijf Hof ’t Sprakel

Kom tot rust bij vakantieverblijf Hof ’t Sprakel. Het vakantieverblijf ligt op een prachtige es met een schitterend weids uitzicht over akkers en weilanden.

Of je nu op de gezellige boerencamping staat of verblijft in één van de appartementen, B&B’s of in combinatie te gebruiken als groepsaccommodatie, je voelt er op en top de gastvrijheid van Twente. Laat je in de Theeschenkerij verwennen met thee/koffie of een homemade (streek)versnapering of kom geheel tot rust in de eigen (privé)welness/sauna.

Groepsaccommodatie

De Boerderijkamers en vakantiewoningen kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden als groepsaccommodatie voor families en stellen. Het verblijf heeft dan 2 keukens, 7 slaapkamers en 6 badkamers en is geschikt voor maximaal 24 personen. Zowel in de eetkamer als buiten is er zitmogelijkheid voor de gehele groep. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk; beneden is een slaapkamer en badkamer met douchestoel en beugels bij het toilet.

B&B Boerderijkamers

Alle 5 B&B kamers op Hof ’t Sprakel beschikken over een eigen ruime badkamer, douche, toilet, zithoek, tv, gratis wifi en gratis koffie en thee faciliteiten. Eén van de kamers is geschikt voor mindervaliden. De gezamenlijke woon- en leefruimte, keuken en het terras deel je met overige gasten.

Vakantiewoning

De twee ruime vakantiewoningen (7-12 en 6-7 personen) zijn gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien; keuken met ruime zithoek, woonkamer met zithoek, tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras en parkeerplaats voor de deur. Eén van de appartementen is prima uitgerust voor mindervaliden; gelijkvloers, brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche met kruk en beugels en toilet met beugels. Honden zijn niet toegestaan in de appartementen.

Boerderijcamping

Op de boerderijcamping beleef je de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. De camping heeft 25 ruime staplaatsen voorzien van elektriciteit (10 ampère per plaats), water en vuilwater afvoer. De natuurlijke beplanting geeft de plekken voldoende privacy. In het moderne sanitairgebouw zijn 4 douches, 4 toiletten, 1 multifunctionele douche/toilet geschikt voor gezinnen en mindervaliden, wasbakken en gesloten wasruimte. De wasmachine en droger kunnen tegen betaling worden gebruikt.

Koffie en Theeschenkerij Hof 't Sprakel

Een perfecte gelegenheid om eens bij te praten tijdens een High tea / lunch of iets te vieren?
In de horeca is alles in huis om er direct een geweldige ervaring van te maken, alles is HOME MADE. Verwennerij ten top! Of je nu buiten zit op het terras of binnen, overal waar je kijkt zie je een prachtig uitzicht. Kinderen zullen zich ook zeker vermaken.

Wellness

Sauna Hof 't Sprakel is een kleinschalige luxe sauna welke door groepen van 2 t/m 12 personen gehuurd kan worden. Deze sauna bevindt zich in de kelder met een oppervlakte van 120 m2. Hier voel je de intimiteit van een privé sauna, maar met de voorzieningen van grotere openbare sauna's. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. De sauna kan geboekt worden als privé sauna voor een blok van 4 uur of je kunt de sauna bezoeken op openbare dagen waarop maximaal 14 personen worden toegelaten.

Vergaderruimte/zakelijk

Midden in Twente in een landelijke omgeving vind je een buitengewone congres-/vergader-/cursusruimte op de bovenverdieping van de thee/koffieschenkerij Hof 't Sprakel. De ruimte heeft alle privacy die je nodig hebt met aangrenzend een keukenblok met koelkast voor je eigen drinken. Je vindt hier een positieve sfeer door de prachtige en ruime locatie in het groen met vele mogelijkheden. Ieder congres of vergadering heeft zijn eigen wensen. Hof 't Sprakel maakt graag een offerte op maat.

Meer informatie & Boeken

Appartementen

In het campinggebouw bevinden zich op de begane grond 2 appartementen met ieders een eigen ingang. De appartementen hebben een keuken met ruime zithoek, woonkamer met gezellige zithoek en tv, 1 x tweepersoons slaapkamer, eigen terras met meubilair bereikbaar vanuit de woning en een parkeerplaats voor de deur. Honden zijn niet toegestaan in het appartement. Één van de appartementen is ook geschikt voor mindervaliden (gelijkvloers), brede deuropeningen, royale indeling, bankstel met verhoogd zitvlak, gemakkelijke stoel, douche voorzien van kruk en beugels en toilet voorzien van beugels.

Boerencampings

Op de boerderijcamping beleeft u de natuur van dichtbij, ’s ochtends wakker worden met vogelgezang, zicht op reeën die grazen langs de bosrand, konijnen die door de weilanden huppelen, vlinders en andere insecten die op de prachtige beplanting rondom het campingterrein af komen. Op de boerderij zijn nog eigen dieren aanwezig.

Groepsaccommodaties

De appartementen en Boerderijkamers kunnen in combinatie gebruikt worden als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 25 personen. Er is in zowel de keuken als buiten zitmogelijkheid voor de gehele groep. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie bevindt zich een speelveldje.

Of bekijk de website www.hofsprakel.nl/

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter