Camping Onder de Sterren

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten dat stap voor stap de maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Mini Landschapscamping Onder de Sterren is gelegen in Boekelo. Dichtbij de steden Enschede, Hengelo, Delden en natuurlijk Haaksbergen!

De camping is een kleine landschapscamping in Twente, persoonlijk, vriendelijk en rustig. Een echte back-to-basics camping met op bijna elke plek toegang tot draadloos internet. Het opladen van de elektrische fiets kan in de overdekte fietsenstalling. De camping heeft een boomgaard en een kruidentuin waar een ieder uit kan plukken, jeu de boulesbanen en een vuurplaats. In de pipowagen zijn boeken, tijdschriften en informatie over de omgeving te vinden.

De vijftien ruime kampeerplaatsen zijn bijna allemaal voorzien van een elektriciteitsaansluiting (6 ampère). Op het terrein hebben ze minimale verlichting aangebracht, zodat de nachtdieren zo min mogelijk gestoord worden en iedereen kan meegenieten van de prachtige sterrenhemel.

Het sanitairgebouw heeft een afwasgelegenheid en een sanitairblok met drie douches, vijf wastafels en drie toiletten, waarbij ruimte is voor mindervaliden. De auto kan gemakkelijk worden geparkeerd op de aparte parkeerplaats.

Mini Landschapscamping Onder de Sterren ligt tussen weilanden, akkerbouwlanden en bossen. In de nabije omgeving bevinden zich de uitgestrekte natuurgebieden Haaksbergerveen, Buurserzand en Witteveen, en het Landgoed Twickel bij Delden. Daarbij is de camping een ideaal uitgangspunt voor fiets-en wandeltochten.

Of bekijk de website www.campingonderdesterren.nl

contactinformatie

voorzieningen

Ligging
  • Bij het bos
  • Landelijk gelegen
Voorzieningen
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter