1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 originele tips voor een liefdevolle Valentijnsdag in Haaksbergen.

  De Haaksbergse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Verras daarom je Valentijn met iets leuk uit Haaksbergen. Bekijk hier onze tips!

 2. 5/5

  5.

  Liefde gaat door de maag

  Een heerlijke ijscoupe delen of een doosje bonbons als cadeau? Bij Paul Wilderink ben je aan het juiste adres! Laat je verleiden door al het lekkers.

 3. 4/5

  4.

  Valentijnsdiner bij Kornuiten

  Verras jouw geliefde met een heerlijk driegangenmenu bij de Kornuiten in Haaksbergen. Deze is speciaal samengesteld voor jou en geliefde, reserveer snel. De bubbels staan in iedergeval alvast koud!

 4. 3/5

  3.

  Geef een roos aan je geliefde!

  Ja we weten het, het is best cliché! Maar het blijft toch stiekem ook leuk om één of misschien wel een hele bos rozen te mogen ontvangen. Én waar kun je dat nou beter doen dan bij de bloemist in Haaksbergen. Struin langs Rick's Bloemen óf Danifleur in Haaksbergen en je scoort thuis zeker weten punten!

 5. 2/5

  2.

  Valentijnsdiner bij de Watermölle

  Kom samen met je liefste genieten van een muzikaal betoverend 6-gangen diner, vol smaakvolle verrassingen en liefdevolle ambiance. Onder begeleiding van pianist en zanger Hans Freie.

 6. 1/5

  1.

  Daag je geliefde uit!

  Zin in een actieve date tijdens Valentijnsdag? Los samen puzzels op en vind de weg uit de escaperoom. Hoe spannend is dat! Ontsnap samen tijdig uit de melkstal en vier daarna de liefde nog een stukje extra.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter