1. 0/5
  '

  Doe-tips

  Feest! De beste tips op een rij voor het meispektakel in Haaksbergen.

  In Haaksbergen gaat de meimarkt al ruim 100 jaar terug, een échte begrip in Haaksbergen. Dit jaar hebben we drie dagen spektakel voor iedereen. Kermis, SpringEvent, Meimarkt tot aan de koopzondag. Bekijk hieronder alle tips!

  Dat was hem weer! Het meispektakel 2023. Wat was het een heerlijk weekend. Zodra er meer bekend is over 2024 wordt dat hier gepubliceerd.

 2. 5/5

  5.

  SpringEvent

  Vrijdag 5 mei, bevrijdingsdag staat in het teken van springen en spelen. Het meispektakel wordt gestart met de kermis en een groot springkussenfestival. Om 11:59 tellen we af en springen we een fantastisch weekend in!

 3. 4/5

  4.

  Meimarkt Haaksbergen

  Struin op zondag 7 mei door Haaksbergen. Van de Molenstraat tot aan het einde van de Spoorstraat kun je slenteren langs de winkels en de kramen op de meimarkt. Vind je unieke parels op de markt, geniet van de LIVE muziek op het plein met o.a. Lynn and The Snakes, Band Onbekend en de CCR Coverband.

 4. 3/5

  3.

  Kermis in Haaksbergen

  Op vrijdag 5 mei tot en met zondag 7 mei 2023 is het weer zover, de voorjaarkermis! Haal een lekkere suikerspin, oliebol of draai een rondje mee in de draaimolen. Met op zaterdag een prikkel arme kermis van 10 tot 12 uur!

 5. 2/5

  2.

  Rotary Speelmiddag

  Alle kinderen tussen de 8 en 13 jaar zijn van harte welkom op de Kinderspeldag bij De Kappen in Haaksbergen. Deelname is gratis.Er zijn tal van spelactiviteiten voor kinderen, met een serieuze achtergrond. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om kennis te maken met techniek, dankzij de Hogeschool Saxion die laboratoriumopstelling biedt, de Universiteit Twente met het programma 'Science on Tour'.

 6. 1/5

  1.

  Kinderrommelmarkt

  Bij veel kinderen staat de jaarlijkse kinderrommelmarkt tijdens de meimarkt al met een rood kruis in de agenda. Dat geeft ouders een reden voor een grote voorjaarsschoonmaak en spullen uit te zoeken voor de verkoop. Struin over de markt, voor zachte prijsjes bieden de kinderen tweedehandsspullen aan.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Wat te doen met Pinksteren? 5 leuke tips op een rij!

  Geschreven door Corine
 2. Doe-tips

  Kunst in de Etalage

 3. Doe-tips

  Tips voor de meivakantie!

  Geschreven door Corine
 4. Doe-tips

  Wat te doen met Hemelvaart? Vind hier de 5 leukste tips op een rij.

Tip je vrienden

facebook twitter