1. 0/6
  '

  Doe-tips

  6 tips voor een geslaagde herfstvakantie in Haaksbergen!

  Genoeg te doen in Haaksbergen! Wij hebben alle herfstvakantie uitjes voor je op een rijtje gezet. Van een gezellig uitje in een escaperoom tot een avontuurlijke middag in de natuur.

 2. 6/6

  6.

  Vaar mee met de Buurserpot

  Op zoek naar een uniek uitje tijdens de Herfstvakantie? Maak kennis met het boeiende verhaal van de Buurserbeek. Vaar mee met de fluisterstille replica Buurserpot. Superrelaxed, terwijl de schipper je bijpraat met (sterke) verhalen over de historie van de beek.

 3. 5/6

  5.

  Speeltuinen pret: Haarmühle

  In en rondom Haaksbergen kunnen de kinderen zeker hun energie kwijt in de speeltuin. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Haarmühle. Het hele jaar door kan je spelen op de grote avontuurspeelplaats met een grote glijbaan, klim- en klauterkasteel, motorscooters en fietsjes. Een échte aanrader!

 4. 4/6

  4.

  Maak een rit met de stoomtrein

  Tijdens de herfstvakantie is Museum Buurtspoorweg vaker geopend en is er van alles te doen. Ga bijvoorbeeld op expeditie met Jack de stationskat en ontdek op speelse wijze de geschiedenis van de stoomtreinen. Of kruip in de huid van een machinist of conducteur met behulp van de verkleedkist. Kom je met opa en oma? Dan kunnen zij je misschien nog wel voordoen hoe ze vroeger speelden met loophoepels.

 5. 3/6

  3.

  Speeltuinen pret: Ter Huurne Hollandmarkt

  Een bijzonder plekje precies op de grens met Duitsland voor een dagje uit voor het hele gezin. Winkelen, spelen en lekker eten, aan alle vermaak is gedacht. Het is bovendien gratis te bezoeken! Het recreatiepark is te vinden in Buurse op de grens met Duitsland.

 6. 2/6

  2.

  Halloween mega disco

  Wil jij de vakantie griezelig starten? Kom dan naar Zwembad de Wilder op zaterdag 21 oktober. In de avond wanneer het echt donker is komen de echte griezels tot leven van 19.00 uur tot 21.30 uur.

 7. 1/6

  1.

  Speeltuinen pret: Hooge Esch

  Pannenkoeken en spelen, wat wil je nog meer? In Buurse vind je restaurant de Hooge Esch met ambachtelijk gebakken pannenkoeken, maar ook een uitgebreidere kaart. De buitenspeeltuin heeft een gave trampoline, groot lucht springkussen en nog veel andere leuke speeltoestellen.

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

 2. Winkelen

  Verken de diversiteit aan lokale producten op de markt van Haaksbergen!

 3. Doe-tips

  Het verborgen smulparadijs! De 6 lekkerste lunchplekjes in Haaksbergen.

 4. Doe-tips

  Dit zijn de 7 leukste evenementen in september in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter