1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 originele tips voor een liefdevolle Valentijnsdag in Haaksbergen.

  De Haaksbergse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Verras daarom je Valentijn met iets leuk uit Haaksbergen. Bekijk hier onze tips!

  Let op: deze tips zijn van 2023. Zodra er meer bekend is over 2024 wordt dat hier gepubliceerd.

 2. 5/5

  5.

  Valentijnsdiner bij Kornuiten

  Verras jouw geliefde met een heerlijk driegangenmenu bij de Kornuiten in Haaksbergen. Deze is speciaal samengesteld voor jou en geliefde, reserveer snel. De bubbels staan in iedergeval alvast koud!

 3. 4/5

  4.

  Geef een roos aan je geliefde!

  Ja we weten het, het is best cliché! Maar het blijft toch stiekem ook leuk om één of misschien wel een hele bos rozen te mogen ontvangen. Én waar kun je dat nou beter doen dan bij de bloemist in Haaksbergen. Struin langs Rick's Bloemen óf Danifleur in Haaksbergen en je scoort thuis zeker weten punten!

 4. 3/5

  3.

  Valentijnsontbijt óf diner bij de Watermölle

  Ben je een vroege vogel? En wil je deze dag samen starten? Kom dan genieten van een rustig moment samen in het bos met een Valentijns ontbijt uitgebreid met bubbels. Óf liever samen eindigen? Kies dan voor een driegangen Valentijnsdiner.

 5. 2/5

  2.

  Daag je geliefde uit!

  Zin in een actieve date tijdens Valentijnsdag? Los samen puzzels op en vind de weg uit de escaperoom. Hoe spannend is dat! Ontsnap samen tijdig uit de melkstal en vier daarna de liefde nog een stukje extra.

 6. 1/5

  1.

  Vier valentijnsdag bij Bistro de Postkoets

  Geniet op 13 én 14 februari van het Valentijnsmenu bij Bistro De Postkoets. Deze bistro heeft een speciaal driegangen keuzemenu voor je samengesteld, gegarandeerd succes!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Doe-tips

  Dit zijn de 6 leukste evenementen in oktober in Haaksbergen.

 2. Doe-tips

  6 tips voor een geslaagde herfstvakantie in Haaksbergen!

 3. Winkelen

  Verken de diversiteit aan lokale producten op de markt van Haaksbergen!

 4. Doe-tips

  Het verborgen smulparadijs! De 0 lekkerste lunchplekjes in Haaksbergen.

Tip je vrienden

facebook twitter