1. 0/5
  '

  Doe-tips

  5 originele tips voor een liefdevolle Valentijnsdag in Haaksbergen.

  De Haaksbergse ondernemers hebben ontzettend veel originele producten en activiteiten bedacht om jouw Valentijn te verrassen! Verras daarom je Valentijn met iets leuk uit Haaksbergen. Bekijk hier onze tips!

 2. 5/5

  5.

  Valentijnsdiner bij Kornuiten

  Verras jouw geliefde met een heerlijk driegangenmenu bij de Kornuiten in Haaksbergen. Deze is speciaal samengesteld voor jou en geliefde, reserveer snel. De bubbels staan in iedergeval alvast koud!

 3. 4/5

  4.

  Geef een roos aan je geliefde!

  Ja we weten het, het is best cliché! Maar het blijft toch stiekem ook leuk om één of misschien wel een hele bos rozen te mogen ontvangen. Én waar kun je dat nou beter doen dan bij de bloemist in Haaksbergen. Struin langs Rick's Bloemen óf Danifleur in Haaksbergen en je scoort thuis zeker weten punten!

 4. 3/5

  3.

  Valentijnsontbijt óf diner bij de Watermölle

  Ben je een vroege vogel? En wil je deze dag samen starten? Kom dan genieten van een rustig moment samen in het bos met een Valentijns ontbijt uitgebreid met bubbels. Óf liever samen eindigen? Kies dan voor een driegangen Valentijnsdiner.

 5. 2/5

  2.

  Daag je geliefde uit!

  Zin in een actieve date tijdens Valentijnsdag? Los samen puzzels op en vind de weg uit de escaperoom. Hoe spannend is dat! Ontsnap samen tijdig uit de melkstal en vier daarna de liefde nog een stukje extra.

 6. 1/5

  1.

  Vier valentijnsdag bij Bistro de Postkoets

  Geniet op 13 én 14 februari van het Valentijnsmenu bij Bistro De Postkoets. Deze bistro heeft een speciaal driegangen keuzemenu voor je samengesteld, gegarandeerd succes!

Meer verhalen uit Haaksbergen

 1. Tradities

  Paasvuren in Haaksbergen. Een eeuwenoude traditie die verbindt.

 2. Doe-tips

  Winkelen in het dorp Haaksbergen! Ontdek hier de leukste trendy winkels.

 3. Doe-tips

  Vier pasen in Haaksbergen! De 7 leukste tips voor een gezellig paasweekend!

 4. Natuur

  Trek je wandelschoenen aan en gaan: Buurserbeek & heideroute.

  Geschreven door Bertine

Tip je vrienden

facebook twitter