Haaksbergen Natuurlijk

Fiets

Bruisende groene oase

Lekker actief bezig zijn, heerlijk uitwaaien of genieten van de rust. De geweldige natuur, het vriendelijke dorpscentrum en de vele faciliteiten in Haaksbergen en de kleine kernen Buurse en St. Isidorushoeve bieden je legio mogelijkheden.

Grenzeloos actief

Ga erop uit, op jouw manier. Een stevige mountainbiketocht met uitdagende tracks, een wandeling door zeldzame hoogveennatuur en langs meanderende beekjes, op de fiets over landweggetjes en fraaie boerenerven of ter paard over zandwegen en door bossen. Daag jezelf uit en geniet onderweg van de prachtige ‘grenzeloze groene waaier’ rondom Haaksbergen en de kleine kernen Buurse en St. Isidorushoeve.

Gastvrij logeren

Bij inspanning hoort ontspanning. Lekker uit eten, heerlijk slapen. Eetadressen zijn er in alle soorten en maten en overnachtingsplekken genoeg én hele mooie ook. Van B&B tot sfeervolle boerenlodge en van camping tot luxe safaritent. Wakker worden midden in de natuur, het bos, op de boerderij of in de nabijheid van het centrum de keus is aan jou.

Ik koop in Haaksbergen Natuurlijk

Shoppen in Haaksbergen is supergezellig. Slenter rustig rond en bezoek het verrassend uitgebreide winkelaanbod. Trendy kleding en schoenenshops, leuke speciaalzaken, ambachtelijke streekwinkeltjes. Even lekker in de zon op een terras, gezellig een hapje eten of zin in een ijsje? In en om Haaksbergen is dat geen enkel probleem. Er zijn genoeglijke cafés, verfrissende prijswinnende ijssalons en lekkere eetadresjes in alle soorten en maten.

Onmeunig völ te doen

  1. De Kappen | Theater

    Theater De Kappen is hét adres in Haaksbergen voor …

Fietsen en wandelen in Haaksbergen