Keuper

Sinds 1979 worden er op de boerderij van Keuper streekproducten gemaakt. Er is begonnen met het verwerken van de melk van de eigen koeien tot heerlijke kaas en andere zuivelproducten.

Zuivelproducten

De producten die worden gemaakt zijn: diverse soorten heerlijke boerenkaas, zoals; naturel, brandnetel, knoflook, olijf, tomaat, komijn e.a. karnemelk (op de manier en met de smaak van vroeger), boter, yoghurt en vruchtenyoghurt, kwark en vruchtenkwark, en vanillevla.

Pasta

Het tweekoorn graan wordt ambachtelijk gemalen tot meel en volkorenmeel. Op deze manier wordt er een geheel nieuw streek-product in de markt gezet: Pasta, gemaakt in Twente, van graan van eigen akker. Ook van het oud Nederlands gewas spelt wordt pasta gemaakt. Je kunt kiezen uit elleboogjes, knietjes, (tricolore) spiralen, schelpen, sliertjes, spaghetti en thema-pasta.

Streekmarkt Delden

Elke eerste zaterdag van de maand staat Jan Keuper op de Streekmarkt in Delden, al meer dan 10 jaar lang! Kom naar de streekmarkt, luister naar zijn boeiende verhaal en proef het pure product.

Of bekijk de website www.keuper-pasta.com/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 16:00
zondag gesloten

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter