VVV Shop Haaksbergen Promotie

Op stap in Haaksbergen en omgeving? Bij Haaksbergen Promotie/VVV weten we wat er allemaal te zien, doen en beleven is in en rond Haaksbergen.

VVV Shop in lockdown

Vanwege de lockdown is Onze VVV Shop / Tourist info tenminste tot 14 januari 2022 gesloten.

Bereikbaar & Afhalen

Via blijven we bereikbaar. Op afspraak kun je producten uit onze VVV Shop afhalen.

Fijne feestdagen en blijf gezond!

Vriendelijke groet,
Team Haaksbergen Promotie/VVV

Onze enthousiaste gastvrouwen en gastheren inspireren en informeren je graag over het veelzijdige aanbod van leuke slaapadressen, lekkere eetgelegenheden, interessante bezienswaardigheden tot actieve uitstapjes in de buitenlucht.

Kaarten en routes

Fietsen, wandelen en mountainbiken daarvoor ben je in Haaksbergen op de goede plek. Wil je graag met kaart op pad of inspiratie opdoen voor leuke routes. Kom dan naar onze VVV shop. Hier vind je een groot assortiment aan kaarten, wandel-, fiets en mountainbikeroutes en speciale arrangementen.

Lokaal lekkers en souvenirs

In onze VVV Shop vind je lekkers uit eigen streek zoals honing van imker Ter Huurne, kruidkoekmix van de Oostendorper Watermolen, bosbessenjam en -sap, ambachtelijke bieren van Richtersbier en meer. Ook leuk om cadeau te geven bijvoorbeeld aangevuld met Haaksbergen souvenirs, een wandel- of fietsroute of een landelijke of lokale cadeaukaart.

Cadeaukaarten

Cadeaukaarten zijn altijd een leuk cadeau en passen bij iedere gelegenheid! Geef een cadeaukaart aan je moeder of vriendin zodat ze lekker kan winkelen. Óf zakelijk als eindejaarsgeschenk of afscheidscadeau. Met de VVV Cadeaukaarten verras je iemand met een dagje winkelen of eindeloos online shoppen, een heerlijke lunch of diner, bezoekje aan het theater, een nachtje weg of dagje eropuit. Bij ons heb je keus uit de VVV Cadeaukaart, VVV Dinercheque, VVV Lekkerweg, Nationale Bioscoopbon, Boekenbon, Podium cadeaukaart, Bol.com kaart en BONGO belevingscadeaus. Naast deze landelijke cadeaukaarten kan je iemand ook blij maken met een lokale Haaksbergen cadeaukaart voor een vaart met de Buurserpot of voor breinbreken in Escaperoom Hof te Langelo.

Online shoppen

Shoppen vanuit huis kan ook. Een deel van ons assortiment kaarten, streekproducten en souvenirs vind je online op www.shoppeninhaaksbergen.nl. Voor 13.00 uur besteld is de volgende dag in huis. Behalve in het weekend. Bestellingen in het weekend worden maandag verstuurd.

Graag tot ziens in ons VVV Shop aan de Stationsstraat 3.

Of bekijk de website www.haaksbergennatuurlijk.nl

Openingstijden

1 apr - 30 sep

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 16:30
woensdag 10:00 - 16:30
donderdag 10:00 - 14:00
vrijdag 10:00 - 14:00
zaterdag 10:00 - 14:00
zondag gesloten

1 okt - 31 mrt

maandag gesloten
dinsdag 10:00 - 14:00
woensdag 10:00 - 14:00
donderdag 10:00 - 14:00
vrijdag 10:00 - 14:00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

We zijn van ma t/m vr bereikbaar via T 053 5722811 of info@haaksbergennatuurlijk.nl. Een deel van ons assortiment kan ook geshopt worden op www.shoppeninhaaksbergen.nl.


contactinformatie

voorzieningen

Type route
  • Auto- en motorroute
  • Mountainbike
  • Recreatief fietsen
  • Rolstoel- en scootmobielroute
  • Wandelroute
Wifi
  • Gratis Wifi

Tip je vrienden

facebook twitter