Het Wapen van Beckum | Restaurant Bij Boenders

De Rijksoverheid en het RIVM hebben besloten om zwaardere maatregelen te treffen tegen het coronavirus. We raden iedereen aan om de website van de locatie te bekijken en goed van tevoren te informeren of de locatie die je wilt bezoeken open is of niet.

Het Wapen van Beckum is al bijna 125 jaar een bekend fenomeen in Twente.Tussen Haaksbergen en Hengelo, gevestigd in het kleine plaatsje Beckum. Een uitermate geschikte locatie voor feesten en partijen van klein tot groot!

Of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag, jubileum, vergadering, congres, uitvaart of andere gelegenheid, je bent bij het Wapen van Beckum aan het juiste adres.

Uit eten Bij Boenders

Maak nu kennis met Restaurant Bij Boenders. Dit sfeervolle restaurant bevindt zich in Het Wapen van Beckum. Een wisselende à la carte kaart, heerlijke seizoenspecialiteiten, maar natuurlijk kun je ook blijven kiezen voor de klassiekers in dit prachtige restaurant met Twents/Saksische architectuur.

Trappen, stappen en happen

Perfect te combineren met een wandel- of fietstocht door het unieke Twentse Landschap is een heerlijke lunch Bij Boenders. In de zomer lekker buiten op het terras of tijdens de winterwandeling even opwarmen bij de open haard.

Trouwen bij het Wapen van Beckum

Het Wapen van Beckum is sinds 2011 benoemd als een van de officiële trouwlocaties van de Gemeente Hengelo, hier zijn wij bijzonder trots op! Het trouwen (het sluiten van het burgerlijk huwelijk) gebeurt uiteraard door een officiële trouwambtenaar en dit kan plaatsvinden in zowel een van onze zalen als bij het prieeltje in onze Engelse tuin.

Boenders Catering

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij catering zowel bij gasten thuis, op bedrijven en tijdens evenementen. Denk hierbij aan Military Boekelo en Spirit of Winter bij Paleis het Loo. Onze catering komt in allerlei vormen: van ‘kleine’ feestjes vanaf twintig gasten tot evenementen met maar liefst 50.000 bezoekers. Van hapjes voor een verjaardag tot uitgebreide personeelsfeesten of evenementen met een spectaculaire aankleding, entertainment, drankjes en spijzen! Niets is ons te veel. Boenders Catering draagt bij aan de beleving van een feest, partij of evenement. We lopen telkens over van ideeën voor de aankleding en foodconcepten. Op zoek naar een fullservice party- en evenementen cateraar? Met ons hele team is het onze uitdaging om voor een onvergetelijke dag te zorgen. www.boenderscatering.nl

Restaurant Bij Boenders is tevens acceptant van de VVV Cadeaubon.

Of bekijk de website www.wapenvanbeckum.nl/

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 12:00 - 21:00
woensdag 12:00 - 21:00
donderdag 12:00 - 21:00
vrijdag 12:00 - 21:00
zaterdag 12:00 - 21:00
zondag 12:00 - 21:00

De bovengenoemde openingstijden zijn van Restaurant Bij Boenders


contactinformatie

voorzieningen

Faciliteiten
  • Kinderspeelhoek
  • Kinderstoel aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische fiets
  • Terras

Tip je vrienden

facebook twitter