Het Hagen

Deze prachtige partyaccommodatie is gevestigd in een eeuwenoude hoeve die grenst aan het buitengebied van Haaksbergen (Twente). De gelegenheid ademt sfeer en warmte uit met een moderne tint. De monumentale serre, kroonluchters, schouw en kleurstellingen zorgen ervoor dat de tijd wegglijdt.

Restaurant

In de Serrezaal of in de zomer op het terras, met fantastisch uitzicht op het Park Groot Scholtenhagen en de waterpartijen. Voor groepen vanaf 12 personen kun je op reservering genieten van een speciaal voor jou samengestelde lunch of diner.

Trouwlocatie

Party accommodatie 't Hagen is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Haaksbergen. Verrassend is de koepel in het park waar men sinds 2010 het jawoord kan geven, direct grenzend aan het ruim opgezette terras. Bij minder mooi weer kan ook binnen, in één van de zalen, het ja-woord worden gegeven.

Vergaderen

Naast feesten en partijen zijn de zalen tevens geschikt voor vergaderingen, cursussen, congressen, etc. De indelingen van de diverse zalen en subruimtes zijn op creatieve wijze op te stellen in carré vorm, U-vorm, cabaret- of schoolopstelling voor 15 tot 250 gasten. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, aan te passen aan wensen en budget. Voor de nodige ontspanning, en natuurlijk goed voor de teambuilding, boek je er een leuke activiteit bij. Klik hier voor meer informatie.

Familiefeest

Een gezellig familiefeest of reünie kun je heerlijk combineren met een diner of buffet en eventueel bij mooi weer een barbecue op een van de sfeervolle terrassen.

Of het nu gaat om een receptie, jubileumfeest, personeelsfeest, thema-avond, sport- of businessevenement bij 't Hagen of in het schitterende park, 't Hagen maakt graag een offerte voor je. Een all-in arrangement behoort ook tot de mogelijkheden.

Bedrijfsfeest

Voor een bedrijfsfeest vanaf 25 personen kun je kiezen uit een 4 uur durend arrangement bestaande uit een hapje en een drankje met als afsluiting een puntzak Vlaamse friet. Dit arrangement kan worden vervangen door diverse buffetten.

Voor wat extra vermaak kun je het arrangement uitbreiden met leuke activiteiten zoals een solextocht, diverse adventure activiteiten of je kunt er een themafeest van maken. Wil je liever een feest op een andere locatie? Laat Het Hagen dan de catering verzorgen.

Teambuilding

Wil je je collega's eens buiten de werkvloer ontmoeten? Organiseer dan een leuke activiteit, compleet met eten en drinken. Het Hagen biedt voor ieder wat wils. Van creatieve workshops tot actie! Een arrangement op maat is mogelijk. Klik hier om wat ideeën op te doen.

Restaurant `t Hagen is tevens acceptant van de VVV cadeaubon

Of bekijk de website www.het-hagen.nl/

Openingstijden

maandag 11:00 - 00:00
dinsdag 11:00 - 00:00
woensdag 11:00 - 00:00
donderdag 11:00 - 00:00
vrijdag 11:00 - 00:00
zaterdag 11:00 - 00:00
zondag 12:00 - 00:00

Maandag en dinsdag op afspraak | Woensdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur | Overige tijden op afspraak


contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter