Eetcafé en Zalencentrum Winkelman

In het eetcafé van Winkelman kun je terecht voor een kopje koffie met gebak, maar ook voor een heerlijke lunch of een uitgebreid menu.

Gelegen onder en achter de takken van een prachtige, oude kastanjeboom is Café Winkelman al meer dan 150 jaar een begrip in Buurse en omstreken. Café Winkelman is gelegen in het rustige, maar gezellige hart van Buurse, onder de rook van Enschede en Haaksbergen en vlakbij schitterende natuurgebieden, zoals het Witte Veen en het Haaksberger Veen. Winkelman is de ideale partner op het gebied van eten, beleving, ontmoeting en amusement. Of je nu een huiselijke eetbeleving, feestlocatie, catering en/of feest op locatie, cafetaria, multifunctionele vergaderruimte of gezellig café zoekt; bij Café Winkelman vind je alles onder één dak.

Eten bij Winkelman

Sinds december 2015 is er een apart eetgedeelte naast het café om de gasten in alle rust te laten genieten van de heerlijke, eigengemaakte gerechten. De Twentse gemoedelijkheid, zoals deze doorklinkt in de naam ‘Ett’n bie Winkelman’, vind je terug in de gezellige inrichting en bediening. Je kunt vanaf het moment dat het café is geopend genieten van een heerlijke lunch of diner. De keuken sluit om 20.00 uur. De modern en sfeervol ingerichte ruimte is door de vele ramen voorzien van voldoende natuurlijk licht, waardoor je tijdens je lunch of diner ook kunt genieten van de prachtige omgeving waarin de eetzaal zich bevindt.

Cafetaria Winkelman

Ook voor de snelle hap kun je bij Winkelman terecht. Met een ingang aan de Esstraat is 'Cafetaria Winkelman' je graag van dienst. Je kunt hier terecht voor diverse afhaalmenu’s, patat en snacks. Zelfs de maaltijden uit het eetcafé zijn hier te bestellen en af te halen. Wil je de maaltijden of snacks liever gezellig in de cafetaria of op het terras nuttigen? Dit is, in beperkte mate, natuurlijk ook mogelijk!

Happen & Trappen

Samen met collega horeca-ondernemers neemt Eetcafé Winkelman deel aan het concept 'Happen & Trappen'. Je fietst een prachtige route door het Twentse landschap en onderweg krijg je de heerlijkste gerechten geserveerd.

Ruimte voor feest

Sinds december 2015 beschikt Winkelman over vijf verschillende ruimtes, waarvan er drie aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Of je nu met 20 of met 500 personen komt, Winkelman zorgt ervoor dat bij iedere wens een passende ruimte wordt gerealiseerd. Café Winkelman is voor iedere gast een beleving!

Feest op locatie/Catering

Door de jarenlange horeca-ervaring is Winkelman in staat catering op maat te verzorgen. Voor elke gelegenheid worden smaakvolle lekkernijen, gemaakt van de beste streekproducten, verzorgd. Hierbij kun je denken aan hapjes voor een feestelijke gelegenheid, tot compleet verzorgde buffetten voor een diner op locatie. Klik hier voor een overzicht van de hapjes of klik hier voor een overzicht van de buffetten. In overleg kunnen hapjes of buffetten naar wens worden aangepast.

Zakelijke arrangementen

Ook voor (zakelijke) bijeenkomsten, vergaderingen, workshops of lezingen ben je bij Café Winkelman aan het juiste adres. Er is plaats voor 300 personen. Door de mooie, rustige omgeving kan in de pauze een mooie wandeling worden gemaakt.
Faciliteiten:
* Gratis parkeergelegenheid
* Gratis Wifi
* Beamer
* Projectiescherm
* Flipover

Afscheidsvieringen

Ook voor koffietafels of afscheidsvieringen kun je terecht. De ruimtes kunnen sfeervol worden omgebouwd zodat je in alle rust afscheid kunt nemen van een dierbare of kunt napraten. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Kegelen

De kegelzaal is een hippe zaal met een klassieke uitstraling, perfect voor een gezelschap van 20-125 personen. De zaal heeft een eigen ingang, garderobe en toiletten. Er zijn twee kegelbanen en een curlingbaan. Daarnaast kun je gebruik maken van Oud Hollandse spelen en hole biljart. Voor de kleintjes is er een speelhoek met televisie, dvd-speler, speelgoed en klimtoestel. Diverse spellen kunnen ook in de grote zaal worden gespeeld.

Of bekijk de website www.cafewinkelman.nl/

Openingstijden

maandag 16:30 - 00:00
dinsdag gesloten
woensdag gesloten
donderdag 16:30 - 00:00
vrijdag 16:30 - 00:00
zaterdag 16:30 - 00:00
zondag 11:30 - 00:00

contactinformatie

Tip je vrienden

facebook twitter