Ben je creatief en een beetje stout in de zin van dapper, trots op Haaksbergen en beheers je het vak van grafische vormgeving dan dagen we je graag uit!

Voor ons nieuw uit te geven promotiemagazine Haaksbergen zijn wij opzoek naar een vormgever. Wil jij ons helpen Haaksbergen op de kaart te zetten en onze bewoners te verrassen en bezoekers te te verleiden Haaksbergen te bezoeken?

Wat moet je doen?

Maak een mooie voorpagina en redactiepagina voor ons nieuw uit te geven magazine. Uit alle inzendingen kiezen wij het beste idee en heb jij de eer om het hele magazine te maken (uiteraard tegen een vergoeding!) en daarmee Haaksbergen en natuurlijk ook jezelf op de kaart te zetten.

Praktische info

Vragen?

Mail Andre (a.kooij@haaksbergennatuurlijk).

Inzending

Je kunt je inzending uiterlijk op 28 februari mailen naar a.kooij@haaksbergennatuurlijk.nl

Specs magazine

  • Formaat magazine (voorlopig): 260 mm x 320 mm
  • Papiersoort: 52 grams verbeterd wit
  • Omvang: 48 pagina‚Äôs

Voorwaarden

  • Je bent ondernemer en beschikt over een KvK inschrijving
  • Je inzending mag gebruikt worden voor publicitaire doeleinden binnen Stichting Haaksbergen Promotie (niet commercieel door derden)
  • Je bent inwoner van Haaksbergen of je hebt een band met Haaksbergen

De winnaar

Uiterlijk vrijdag 6 maart maken wij de winnaar bekend en nemen wij contact met je op. Als winnaar mag je je ontwerp vertalen naar ons nieuwe magazine en maken we afspraken over de planning, je vergoeding en sparren we over de content en de doorvertaling van jouw ontwerp naar ons magazine.

Handige Links

Tip je vrienden

facebook twitter