Rijden voor Geluk | Braderie & Trike Run

Dit pinksterweekend de 2e ‘Rijden voor Geluk’ in Haaksbergen. Met op zaterdag een braderie en opstapdag voor een Trike toertochtje door het centrum van Haaksbergen. Op zondag de toertocht Rijden voor Geluk.

De organisatie ‘Rijden voor Geluk’ organiseert al jaren activiteiten, promotie en inzamelingsacties om geld op te halen voor de Wensambulance Oost Nederland. Door het bieden van passend vervoer maakt de wensambulance het mogelijk de laatste wensen van ernstig zieke en terminale patiënten in vervulling te laten gaan. De cheque met de waarde van het ingezamelde geld wordt in dit ‘Rijden voor Geluk’ weekend overhandigt aan Wansambulance Oost Nederland.

Braderie & Trike Run | zaterdag 4 juni

De braderie biedt leuke activiteiten voor jong en oud; optredens, springkussens, kinderkermis draaimolen, schminken, eet- en dranktentjes en een rondje meerijden op een Trike-zijspan. Kinderen en mensen met een beperking kunnen gratis opstappen.

Braderie: 9.00 t/m 17.00 uur | Locatie: Haaksbergsche Schutterij, Scholtenhagenweg 40b

‘Rijden voor Geluk’ Toertocht | zondag 5 juni

Alle type motoren en trikes zijn welkom voor deze toertocht door Haaksbergen en omgeving. Veel rijders nemen achterop mensen met een beperking of kinderen mee. Ook rijden er 8 wensambulances uit verschillende hoeken van Nederland mee. Hoe mooi is dat! Patiënten die helemaal dol zijn van motoren en trikes en vanwege hun ziekte niet zelf meer kunnen rijden kunnen zo toch meerijden. Bij terugkomst staat er een heerlijk bbq met live muziek te wachten.

Locatie: Haaksbergsche Schutterij, Scholtenhagenweg 40b

Meer informatie

Wanneer

  • -
  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Entree is gratis

Locatie

Haaksbergsche Schutterij

Adres
Scholtenhagenweg 40b, 7481 VP Haaksbergen
Telefoon
053-5722063
E-mail
Website
www.schutterij.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter