Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

Wat kun je zelf doen om gezond en fit te blijven? Het antwoordt op deze vraag vind je op de beurs voor 55+ers over bewegen en gezond leven in de Bouwmeester.

Het is een vreemde tijd. Sinds de Vitaliteitsbeurs 2020 hebben we te maken met corona. Daardoor is het onzeker wat veilig kan en niet kan én aan welke regels we moeten voldoen. Onzekerheid is niet fijn en het leidt vaak tot uitstellen en afstellen van activiteiten. Door corona hebben leefstijl en gezondheid echter voor veel mensen meer betekenis gekregen. Velen zijn op zoek naar handvatten om de leefstijl te veranderen en gezondheid te verbeteren. Omdat wij als organisatie terugkijken op een heel mooie vitaliteitsbeurs in 2020, die ondanks coronaspanning, toch voor veel mensen een heel positieve bijdrage heeft geleverd aan leefstijl en gezondheid, gaan wij er voor: De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen, gezond leven 2022!

Voorlopig programma:

Openingsconcert

Om 9.30 uur muzikale start van de Vitaliteitsbeurs 2022.

Vitaliteitsbeurs

Verder is er de hele dag gezellige muziek en zijn er doorlopend demonstraties van diverse sporters. Ze laten zien welke sport- en beweegmogelijkheden er zijn geschikt voor vijfenvijftig plussers. Daarnaast is er een interactieve markt, waarbij je verschillende fitheidstesten kunt laten uitvoeren, hulpmiddelen kunt uitproberen en gezondheidsproducten kunt kopen.

Voor de eerste 100 bezoekers is er een gratis goodybag!

Meer informatie

Voor de actuele informatie over de vitaliteitsbeurs, nieuwtjes en het programma, volg Buurtsportcoach Haaksbergen op Facebook.

Organisatie

De Vitaliteitsbeurs wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Haaksbergen.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Bouwmeester

Adres
Bouwmeester 6, 7481 LP
Telefoon
053-5722552

Tip je vrienden

facebook twitter