Vitaliteitsbeurs Haaksbergen

Wat kun je zelf doen om gezond en fit te blijven? Het antwoordt op deze vraag vind je op de beurs voor 55+ers over bewegen en gezond leven in de Bouwmeester.

Opening

  • 9.30 uur | Muzikale start van de Vitaliteitsbeurs 2022 met het seniorenorkest van Muziekvereniging Crescendo Buurse.
  • 10.00 uur | Opening door Amy Uuldriks. Amy is vanuit Haaksbergen Ambassadeur voor de Special Olympics Twente. Ze turnt bij Gymnastiekvereniging Vlugheid en kracht. Samen met haar trainster Annemieke de Jong opent zij de Vitaliteitsbeurs.

Vitaliteitsbeurs

Er is een gezellige interactieve markt waar verschillende partijen rond zorg, welzijn en bewegen hun aanbod presenteren. Je kunt verschillende fitheidstesten laten uitvoeren, hulpmiddelen uitproberen en gezondheidsproducten kopen.

Doorlopend zijn er demonstraties van diverse beweegactiviteiten in Haakbergen, waar je ook zelf activiteiten kunt uitproberen. De Historische Kring Haaksbergen informeert over oud Haakbergen. Zij laten een film zien én nemen (historische) boeken mee. Gedurende de dag worden worden goodybags uitgedeeld aan bezoekers, je kunt deelnemen aan een gratis loterij en ballonnenman Gerrit Pelle zorgt voor een vrolijke noot.

Meer informatie

Organisatie

De Vitaliteitsbeurs wordt georganiseerd door Buurtsportcoach Haaksbergen.

Door corona hebben leefstijl en gezondheid echter voor veel mensen meer betekenis gekregen. Velen zijn op zoek naar handvatten om de leefstijl te veranderen en gezondheid te verbeteren. Omdat wij als organisatie terugkijken op een heel mooie vitaliteitsbeurs in 2020, die ondanks coronaspanning, toch voor veel mensen een heel positieve bijdrage heeft geleverd aan leefstijl en gezondheid, gaan wij er voor: De Vitaliteitsbeurs Haaksbergen, gezond leven 2022!

Of bekijk de website www.facebook.com/buurtsportcoachhaaksbergen

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

De Bouwmeester

Adres
Bouwmeester 6, 7481 LP
Telefoon
053-5722552

Tip je vrienden

facebook twitter