Met de stoomtrein naar Military Boekelo

Naar de Military en direct een rit met een authentieke stoomtrein beleven. Dat is nog eens in stijl de Military bezoeken.

Praktisch is het ook. In Haaksbergen kun je je auto de hele dag gratis parkeren én je omzeilt zo de drukkere toegangsstroom tot de parkeerterreinen van de Military.

Dienstregeling

De eerste trein vertrekt om 9.00 vanaf station Haaksbergen en komt om 9.25 aan in hartje Boekelo. Daarna rijden er nog 6 treinen op verschillende tijdstippen, waarvan de laatste om 18.00 vanuit Boekelo terug naar Haaksbergen gaat. Vanaf station Boekelo is het via de aangegeven looproute 5-10 minuten lopen naar het Military terrein.

Tickets

Combi-ticket:
€ 35,00 | volwassenen: toegang Military + retourticket Stoomtrein
€ 8,00 | kinderen (4 t/m 11 jaar): toegang Military + retourtticket Stoomtrein

Retourticket Haaksbergen-Boekelo:
€ 8,50 | volwassenen
€ 6,00 | Kinderen (tot 11 jaar)

Bestel hier je ticket online!

50 jaar, dan krijg je gratis toegang. Wie jarig is trakteert! Ben je in 1971 geboren en vier je net als Military Boekelo dit jaar je 50 jaren? Dan krijg je zaterdag gratis toegang tot de Military. Laat hiervoor wel je identiteitsbewijs zien bij de ingang.

Parkeren

De hele dag kun je gratis de auto parkeren op het parkeerterrein van Voith Paper Fabrics BV in Haaksbergen. Het adres: Goorsestraat 17, 7482 CB Haaksbergen. Vanaf dit parkeerterrein is het ongeveer 5 minuten lopen naar het station van Museum Buurtspoorweg.

Meer informatie

Of bekijk de website www.military-boekelo.nl/Informatievoor/Bezoekers/Historischetrein

Wanneer

  • -

Locatie

Museum Buurtspoorweg

Adres
Stationsstraat 3, 7481 JA Haaksbergen
Telefoon
+31535721516
E-mail
Website
www.museumbuurtspoorweg.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter