Film kijken bij de Kappen

Na een lange verplichte sluiting vanwege de lockdown is Theater en Filmhuis De Kappen in Haaksbergen na maanden weer geopend! Het filmhuis van De Kappen draait weer volop! Op dit moment mogen er 50 tickets per film verkocht worden. Aangezien er meer dan 300 stoelen in de theaterzaal staan, is afstand houden goed mogelijk.

Elke woensdagmiddag kinderfilmmiddag!

Elk woensdagmiddag om 15.00 uur is het voortaan kinderfilmmiddag! Elke woensdag draait er een kinderfilm met leeftijdsindicatie alle leeftijden of 6+. De films variƫren van vrij recent (Scoob!, Big Trip) tot klassiekers als The Lion King of Frozen. Voor elk wat wils dus! Na afloop van de film staat er een heerlijk glaasje ranja klaar.

Filmhuisfilms

Liefhebbers van echte filmhuisfilms komen in juni ook aan hun trekken. Er worden twee prachtige films gedraaid, te weten de Oscarwinninende film Parasite en het Nederlandse drama van Linda de Mol: April, May & June. Beide films worden op de zaterdagavond gedraaid, wat nieuw is voor De Kappen. In het verleden werden dit soort films op de woensdag en/of donderdag gedraaid.

Meer informatie

Voor meer informatie over de films en boekingsmogelijkheden check www.dekappen.nl. Op de social media kanalen van het theater (Facebook, Instagram) wordt ook alles bijgehouden en worden trailers van de films getoond.

Wanneer

  • 9 jun - 31 dec 2021
    • elke woensdag | uur

Locatie

De Kappen

Adres
Sterrebosstraat 2, 7481 DD Haaksbergen
Telefoon
053 - 573 02 00
E-mail
Website
www.kulturhushaaksbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter