Skillz Jongeren Workshops

Skillz heeft speciaal voor jongeren activiteiten georganiseerd om elkaar te ontmoeten en samen te bewegen. Ben je tussen de 12 en 17 jaar en lijkt het je leuk om mee te doen met 1 of meerdere van deze activiteiten?

Graffiti Workshop 18,25 maart en 1 april

Graffiti is een van de leukste beeldende kunst voor jongeren. Tijdens de graffiti workshop ben je creatief bezig en leer je hoe je een graffiti kunstwerk van begin tot eind opgezet wordt. De workshop wordt gehouden op het Assink Lyceum van Brakel.

6-Kampen 20 maart

Een zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. In een roulatie schema worden alle 6 de spellen gespeeld opgezet door Skillz Jongerenwerk. De variatie van de spellen maakt de zeskamp erg leuk om te doen! Er is altijd wel iets dat aanspreekt en door de afwisseling in spellen wordt het niet snel saai. De 6 kampen workshop wordt gehouden bij zwembad de Wilder.

Buitenfitness 22 maart

Actief bezig zijn in de buitenlucht is heerlijk. Niet zweten in de sportschool tussen vier muren, maar buiten en met frisse lucht. Op het Ontmoetingspark De Greune kun je je uitleven met de workshop Buitenfitness.

Smartgoals 27 maart

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode dat werkt met lichtsignalen. Daar waar de lampen aan gaan moet gescoord worden. De perfecte activiteit voor de voetballiefhebbers onder ons. Smartgoals wordt gehouden op het voetbalveld van HSC’21.

Meer Informatie & Aanmelden

Wanneer

  • -
  • -
  • -
  • -

Locatie

Jongerencentrum Skillz Haaksbergen

Adres
Adriaen Brouwerstraat 10, 7482 ZK Haaksbergen
Telefoon
0614132505
E-mail
Website
www.jonginhaaksbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter