Winter Games in Haaksbergen

De noodzaak wordt gevoeld om meer te doen om jongeren uit hun isolement te halen in de coronatijd. Om jongeren elkaar te laten ontmoeten én om ze in beweging te brengen, nam Skillz jongerenwerk het initiatief voor de Winter Games. De Winter Games hebben als doel om, met extra sport- en spelactiviteiten, jongeren te motiveren in beweging te komen.

Zaterdag 27 februari

Op zaterdag 27 februari kunnen jongeren van 12 t/m 17 jaar meedoen aan de Winter Games op ontmoetingspark De Greune. Jongeren kunnen verschillende activiteiten uitoefenen zoals voetbal, padel, bootcamp en archery tag.

Wat zijn deze activiteiten?

Jongeren kunnen vier sporten proberen, bij voetbal kunnen jongeren een partijtje voetballen op grasveld van De Greune. Bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Padel is een mix van tennis en squash en wordt gespeeld met vier personen.

Aanmelden

Deze activiteit is alleen voor jongeren tussen 12 t/m 17 jaar. Aanmelden is gratis en kan via de website Winter Games Haaksbergen.

Wanneer

  • -

Locatie

Ontmoetingspark De Greune

Adres
Kolenbranderweg 11, 7482 SE Haaksbergen
Website
www.jonginhaaksbergen.nl/wintergames/

Tip je vrienden

facebook twitter