Polonaise in de woonkamer

Haaksbergen viert zaterdag 13 februari gewoon carnaval. Vanaf 20.00 uur is er op Haaksbergeninbeeld.nl en op het Youtube kanaal van RTV Sternet een online carnavalsprogramma te zien.

In samenwerking met alle carnavalsverenigingen heeft RTV Sternet een avondvullend carnavalsprogramma in elkaar gezet. Geen optocht, geen feest in de tent, maar wel reuring in Haaksbergen! In polonaise door de woonkamer met optredens van verschillende artiesten en een spetterende afterparty van DJ Yobo (yorik Bossewinkel).

Het programma

Er is een gevarieerd programma in elkaar gezet met optredens die worden afgewisseld met beeldmateriaal uit het archief van RTV Sternet en filmpjes vanuit de carnavalsverenigingen. Er zijn bijvoorbeeld oude beelden van de optocht, teruggaand tot 1988!

Joop Stroop

Voormalige stadsprins en voorzitter van carnavalsvereniging De Keiensleppers, Robert Leferink, kruipt zaterdagavond in de huid van komiek Joop Stroop. En ook volkszanger Tom Linders maakt zijn opwachting in de uitzending. En dan gaan de remmen los en kan heel Haaksbergen in polonaise door de woonkamer!

De Kei versleept

De Keiensleppers heeft de traditie van de carnavalsvereniging van de stadsprins in ere gehouden en de kei versleept tot voor de deur van burgemeester Rob Welten. Ook dit is zaterdag te zien in de uitzending. De opnames van optredens waren maandagmiddag, coronaproof in De Kappen.

Waar te zien

W www.haaksbergeninbeeld.nl
Y www.youtube.com/user/RTVSternetnl

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter