(AFGELAST) Zomerfeesten De Hoeve

Lekker weer de wei in! 4 dagen feest- en muziekspektakel in de Hoeve.

Voorlopig Programma. Programma 2021 volgt zo spoedig mogelijk.

Ben jij al klaar voor het mooiste weekend van het jaar? Dit jaar biedt Zomerfeesten de Hoeve tijdens het Hemelvaartweekend opnieuw een prachtig open-air podium en twee grote sfeervolle tenten. Tijdens het vierdaagse evenement is er een heerlijke sfeer, gekkigheid en spektakel voor jong en oud. Vier dagen lang zijn er live optredens van bekende top bands & dj’s, diverse spectaculaire cross competities en natuurlijk de kermis. Mensen uit de wijde omtrek komen ieder jaar massaal naar Sint Isidorushoeve.

13 mei | Hemelse Donderdag

De donderdag start met een autorodeo waar maar liefst 200 deelnemers aan mee doen. Nieuw dit jaar is dat er een demo van de vrachtwagen cross (die op zondag plaats vindt) bij is. Vanaf 15:00 begint het muziekprogramma. The Dirty Daddies, Van Dik Hout, Wildstylez, The Euros, Scrum, Tim Akkerman, Jody Bernal & Fratsen zullen op het podium verschijnen om jouw Hemelvaartsdag onvergetelijk te maken.

14 mei | Hoevese Vrijdag

Om 19:00 het vogelschieten. Vervolgens ontstaat de altijd gezellige vrijdagavond. Steeds meer mensen weten de weg naar de feesttent ook op vrijdagavond te vinden. Dit jaar zal de PPM Band ervoor zorgen dat niemand, maar dan ook écht niemand teleurgesteld wordt!

15 mei | Goddelijke Zaterdag

Voor wie op vrijdag rustig aan heeft gedaan (of niet), is het op zaterdag weer tijd om als koning op te staan. Ieder jaar weer is de zaterdagavond een doorslaand succes en de artiesten zullen daar ook dit jaar voor zorgen. Bij het open-air podium maken StukTV, FEESTNATION & Hard2Get hun opwachting. Speciaal voor liefhebbers van piratenmuziek is er dit jaar een piratentent waar Boh foi toch, Anita v/d Rapsodies & The Eveningstars zullen optreden.

16 mei | Zonnige Zondag

De zondag start altijd omstreeks 12:00 met diverse cross competities. Liefhebbers van (NK) combinerace zullen dit jaar met 45 combines zeker niet teleurgesteld worden. Daarnaast is er dit jaar voor het eerst de vrachtwagen cross waarin 12 vrachtwagens het tegen elkaar zullen opnemen. Verder kun je genieten van grasmaaier races, crossmotoren en de jaarlijkse Hoeve cross met 40 auto’s. Om 16:00 zal het muziekprogramma starten. Op het podium verschijnen niemand minder dan Bökkers, HOTTUB HEROES, Høken met de Heinoos, Rob Toonen, Karambam, Def Americans Johnny Cash Tribute, Monoman, The Wetnecks & DJ Kieran. Ook op zondag kun je dus genieten van een divers en kwalitatief uitstekend muziekprogramma.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 11,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

st. Isidorushoeve

Adres
Goorsestraat, 7482CL
Website
www.zomerfeesten-hoeve.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter