Kerstmiddag Live Show

Horeca dicht, kerstmiddag in het café vieren, dat zit er niet in, dan wordt het thuis in je uppie of met je huisgenoten vieren.

Schakel dan zeker over naar de Kerstmiddag Live Show. Yobo & Vannettie presenteren via een livestream een fantastische muziekshow met muzikale gasten, livesets, slap geouwehoer en wat leuke spel elementen waarbij jij thuis mee kunt doen.

De Kerstmiddag Live Show staat voor: Lachen!, Steun aan de Haaksbergse Horeca en mensen blij maken met de Horeca Haaksbergen Lokaal Loyaal cadeaubon.

Nu al fan? Like dan snel de facebookpagina Kerstmiddag Live. Wil je alvast een bedrag doneren? Heel tof! Dit kan via getfunded.nl/Kerstmiddag-live-show

Nog iets meer over doelen

Doel 1: Lachen!

Het eerste doel is een mooi stukje entertainment. De horeca zit dicht, dus stappen zit er niet. Blijf lekker thuis en geniet van de interactieve Kerstmiddag Live Show; muzikaal van house naar Strauss, leuke gasten en interactie met de kijkers.

Doel 2: Horeca Haaksbergen Lokaal Loyaal

Doel twee is geld ophalen om de Haaksbergse Horeca te steunen. Geld kan gedoneerd worden via https://getfunded.nl/campagne/13341-kerstmiddag-live-show. De opbrengst gaat naar Horeca Haaksbergen Lokaal Loyaal bonnen. Een prachtig initiatief en zo zorgen we er samen voor dat we na de corona weer onze favoriete horeca kunnen bezoeken.

Doel 3: Strooien met de bonnen

Ja het zou wel heel makkelijk zijn om zelf met die bonnen in het café te gaan zitten maar dat is nou ook weer niet helemaal de bedoeling. Ze zijn voor iemand om te bedanken, een hart onder de riem te steken. Denk aan een tante die heel hard werkt in de zorg, een buurman die tijdens jouw quarantaine boodschappen heeft gedaan voor je of een ander zoetsappig verhaal. Tijdens de live show maar ook voor-, en na zoeken Yobo & Vannettie mensen die ze blij kunnen maken met de horeca bon. Goed idee, toch?

#alleensamenkrijgenwecoronaondercontrole #houdafstand #lievergeenbezoek #houvol

Wanneer

Locatie

Thuis, in klein gezelschap op veilige afstand van elkaar

Website
www.kerstmiddaglive.nl

Tip je vrienden

facebook twitter