(AFGELAST) De Beentjes van Sint-Hildegard

De Twentstalige film ‘De Beentjes van Sint-Hildegard’ is een ongekend succes! De zes vertoningen in Kulturhus Haaksbergen waren in een recordtempo uitverkocht; bijna 2000 tickets!

Helaas gooide het Coronavirus keer op keer roet in het eten en konden de voorstellingen niet doorgaan.

Hervatten voorstellingen

Gelukkig worden vanaf maandag 2 november de inhaalvoorstellingen weer hervat. Om jou als bezoeker zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Theater De Kappen alle gekochte tickets omgeboekt naar een digitaal tegoed. Zo kun je zelf een nieuw tijdstip reserveren.

Kaarten bestellen/tickets omboeken

Je kunt als tickethouder Inloggen op de website van Theater De Kappen. Zo kom je op je persoonlijke pagina waar je kunt kiezen voor welke voorstelling je het digitale tegoed wilt inzetten. Je bestelt het aantal tickets en bij het afrekenen verschijnt er een melding dat je het digitale tegoed kunt gebruiken.
LET OP! Er geldt een uitzondering voor mensen die tickets niet op naam hebben besteld of waarvan geen e-mailadres is geregistreerd. Deze bezoekers kunnen elke werkdag tussen 10:00 en 12:00 uur bellen met De Kappen via 053 - 57 30 200.
Dezelfde openingstijden gelden ook voor de receptie van het Kulturhus Haaksbergen aan de Blankenburgerstraat 40/42 in Haaksbergen.

Gekochte kaartjes worden eenmalig kosteloos omgeboekt. De film wordt 2x per dag vertoond, om 14:30 en 19:30 uur. De zaal gaat een kwartier van te voren open. Je moet je tickets geprint meenemen! Ook nu hanteert Theater De Kappen de RIVM regels. • Je komt binnen via de hoofdingang
• Je geeft je naam door
• Je loopt via de aangegeven route richting de filmzaal
• Je neemt je jas mee de zaal in
• Kom niet op de bonnefooi om naar de film te gaan. Alle tickets moeten geserveerd zijn.
• Helaas mag het theater je niet eerder dan 15 minuten voor de voorstelling binnen laten. Kom dus niet te vroeg! (Deze regel geldt ook als het regent.)

Speeldata

Kijk op de website van Theater De Kappen voor actuele informatie over de speeldata.

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

Prijzen

  • € 9,50 Entreeprijs

Locatie

Theater De Kappen

Adres
Sterrebosstraat 2, 7481DD Haaksbergen
Telefoon
053 5730200
E-mail
Website
www.kulturhushaaksbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter