Comedy Night Twente Open Air

Beleef een hilarische avond in de buitenlucht vol cabaret, stand-up comedy en improvisatie tijdens Comedy Night Twente Open Air! Dat wordt lachen, gieren en brullen onder het genot van een hapje en een drankje.

Kom langs in Harry’s Hintergarten voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een heerlijke Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse cafésetting wisselen diverse talents en een profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types.

Avondje uit

Maak het avondje uit compleet en reserveer een tafeltje in Restaurant Bij Boenders. Voorafgaand aan Comedy Night Twente serveren ze een ‘daghap’ voor € 19,50, hierbij heb je keuze uit een spies van rund & varken of gegrilde zalm!

Informatie

Indien het slecht weer is wordt er gezorgd voor een gepaste zaal. Mochten er meer dan 100 kaartjes verkocht zijn kan het zijn dat de maximaal toegestane capaciteit van 100 personen per zaal. Hierbij wordt er uiteraard rekening gehouden met de corona maatregelen.

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Het Wapen van Beckum | Bij Boenders

Adres
Beckumerkerkweg 20, Beckum
Telefoon
074-3676565
E-mail
Website
www.wapenvanbeckum.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter